Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τον Ζιντάν το καλοκαίρι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τον Ζιντάν το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θεωρεί πως ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο κατάλληλος για να επανέλθει στην κορυφή της Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, ονειρεύεται την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν για τον πάγκο της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προκειμένου το πρότζεκτ για την επιστροφή στην κορυφή της Premier League να στεφθεί με επιτυχία ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος αναζητά τα κατάλληλα άτομα για τη στελέχωση της ομάδας.

Τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν να επαναφέρουν τον σύλλογο εκεί που ήταν. Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι κι ο Ζινεντίν Ζιντάν, με το Footmercato να αναφέρει πως ο Ράτκλιφ είναι μεγάλος θαυμαστής του 51χρονου τεχνικού και θεωρεί πως είναι ο ιδανικότερος να αναλάβει τα ηνία.

Αν κι ο Έρικ τεν Χαχ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ο ιδιοκτήτης της πολυεθνικής εταιρείας, INEOS, που ασχολείται και με τον αθλητισμό, δεν του έχει δείξει εμπράκτως την υποστήριξή του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αυτό κυκλοφόρησε λίγο αργότερα, αφότου ο Ζιντάν δήλωσε στο Sky Sport ότι θέλει να επιστρέψει στους πάγκους.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X