ΑΕΚ: Η ομάδα Vintage Volley σήκωσε την κούπα της ΕΣΠΕΔΑ

ΑΕΚ: Η ομάδα Vintage Volley σήκωσε την κούπα της ΕΣΠΕΔΑ

Σε μια όμορφη γιορτή του αθλήματος πραγματοποιήθηκε η απονομή του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιήθηκε η απονομή του Πρωταθλήματος Vintage Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ την Κυριακή με την ΑΕΚ να σηκώνει το τρόπαιο.

Σε μία γιορτή του αθλήματος στο Κ.Γ. Αργυρούπολης, η ομάδα της ΑΕΚ και του Παπάγου έδωσαν αγώνα διάρκειας ενός σετ, ως Πρωταθλήτριες ομάδες Α’ και Β’ Κατηγορίας αντίστοιχα.

Μετά τον αγώνα, ακολούθησε η απονομή, με την αρχηγό της ΑΕΚ και Team Manager του τμήματος, Δέσποινα Ξανθάκου να παραλαμβάνει το τρόπαιο και να πανηγυρίζει με την υπόλοιπη ομάδα τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Μετά το φινάλε της εορτής, η Δέσποινα Ξανθάκου δήλωσε στο aek.gr: «Άλλη μία επιτυχημένη χρονιά για εμάς στο πρωτάθλημα της Δυτικής Αττικής όπου διατηρήσαμε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας! Συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες που συμμετειχαν. Όσον αφορά την ομάδα μας, κάθε φορά η κατάκτηση ενός Πρωταθλήματος μας γεμίζει απίστευτη χαρά. «Τα αγαθά κόποις κτώνται» είπε ο Αριστοτέλης και αυτό συμβαίνει όταν σηκώνουμε το τρόπαιο, γιατί τα καλά πράγματα έρχονται με κόπους. Ευχαριστώ την προπονήτριά μας, Γιούλη Μπατουδάκη, και τις συμπαίκτριές μου για τις όμορφες αυτές στιγμές. Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής όπου και εκεί στοχεύουμε στην κορυφή».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X