Μάντσεστερ Σίτι: Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι: Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε
Photo Credits: INTIME

Ο Ντε Μπρόινε σκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισης τους στην Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σαουδάραβες έχουν κάνει πρόταση στο μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον Βέλγο να σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο. Παρά τα σενάρια των Άγγλων που τονίζουν, ότι ο Βέλγος δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ΜΜΕ της χώρας του υποστηρίζουν πως υπάρχει μια σκέψεις και δεν το έχει απόρριψη οριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από την πατρίδα του έμπειρου μεσοεπιθετικού, οι Σαουδάραβες θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον Ντε Μπρόινε μετά το ερχόμενο Euro. Στόχος των υπεύθυνων του πρωταθλήματος είναι να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο, με την περίπτωση του KDB να μοιάζει ιδανική.

Ο Ντε Μπρόινε έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2025 και όπως αποκαλύπτουν οι Βέλγοι δεν έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Οι απαντήσεις ωστόσο θα έρθουν μετά το τέλος του ερχόμενου Euro.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X