Κβαρατσχέλια: Ο ατζέντης του επιβέβαιωσε το ενδιαφέρον της Παρί

Κβαρατσχέλια: Ο ατζέντης του επιβέβαιωσε το ενδιαφέρον της Παρί
Photo Credits: INTIME

Ο εκπρόσωπος του Κβίτσα Κβαρατσχέλια ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Παρί για τον παίκτη του και η απάντησή του ήταν σαφής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επικείμενη αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι, δίνει στον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας την ευκαιρία να βάλει στις τάξεις του έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης. Αρκετά ονόματα έχουν αρχίσει ήδη να παρελαύνουν από τα σχετικά ρεπορτάζ, όπως ο Ραφαέλ Λεάο, ο Βίκτορ Οσιμέν και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο ατζέντης του Γεωργιανού επιθετικού της Νάπολι μάλιστα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον τόσο του παριζιάνικου συλλόγου όσο και της Μπαρτσελόνα! Όταν ρωτήθηκε αν οι δύο αυτοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον πελάτη του τόνισε: «Φυσικά, υπάρχουν και προσφορές για τον Κβίτσα από κορυφαίους συλλόγους. Φυσικά! Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν προτάσεις; Θα γίνουν περισσότερες διευκρινίσεις για το θέμα τον Μάιο», ανέφερε.

Ο 23χρονος παραμένει δημοφιλής στην αγορά, παρά το γεγονός ότι η σεζόν του είναι κατώτερη των προσδοκιών με έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε 23 αγώνες της Serie A.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X