Ζιντάν: «Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά»

Ζιντάν: «Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά»
Photo Credits: INTIME

Την επιθυμία του να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ φεύγει το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου και η γερμανική εφημερίδα«Bild» επιμένει πως πρώτο όνομα στη λίστα της διοίκησης των Βαυαρών είναι ο Ζιντάν, ο οποίος είναι χωρίς δουλειά από το 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και από τότε έχει απορρίψει πολλές προτάσεις.

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο διάσημος Γάλλος τεχνικός έχει πρόταση και από τη Γιουβέντους, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει η πόρτα και της εθνικής ομάδας της χώρας του, αν αποχωρήσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το EURO του φετινού καλοκαιριού στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο ίδιος ο «Ζιζού» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δουλειά το καλοκαίρι, μιλώντας στο «Sky Sport Italia», στο περιθώριο εκδήλωσης της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ για την καριέρα του Μαρσέλο Λίπι:

«Γιατί όχι; Ολα μπορούν να συμβούν. Τώρα κάνω άλλα πράγματα, αλλά θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά και στον πάγκο κάποιας ομάδας» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ζιντάν πυροδοτώντας νέο κύκλο φημολογίας για το μέλλον του.
 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X