Σε δύσκολη θέση ο Ποτσετίνο και η Τσέλσι... βλέπει Αμορίμ

Σε δύσκολη θέση ο Ποτσετίνο και η Τσέλσι... βλέπει Αμορίμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά και την ήττα της Τσέλσι από τη Λίβερπουλ στον τελικό του Λιγκ Καπ φαίνεται πως ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο Αργεντινός προπονητής ανέλαβε τους Λονδρέζους το περασμένο καλοκαίρι με πολλές προσδοκίες για ανάκαμψη της ομάδας, ωστόσο τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά θετικά είναι. Η Τσέλσι βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν δείχνει να μπορεί να φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ η απώλεια του Λιγκ Καπ, την περασμένη Κυριακή, έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.

Κι ενώ ο Ποτσετίνο ζήτησε χρόνο και υπομονή για να «χτίσει» την Τσέλσι, άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα σενάρια περί αντικατάστασής του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ακούγεται έντονα στο εσωτερικό του συλλόγου το όνομα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το 2026 και υπάρχει και ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ για την αποδέσμευσή του.

Ο Αμορίμ, επίσης, ακούγεται και για τον πάγκο της Λίβερπουλ, αν οι «κόκκινοι» δεν προχωρήσουν με τον Τσάμπι Αλόνσο, που είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της φετινής σεζόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X