Αφιερωμένο εξαιρετικά…
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης παρουσιάζει γεγονότα τα οποία ξεφτιλίζουν την προπαγάνδα των «πράσινων», «κόκκινων» και «μαύρων» Ρανταπλάν και έχει υστερόγραφα…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέλεις να αγιάσεις και πραγματικά δε σε αφήνουν. Προσπαθείς να μην ασχοληθείς με τους διάφορους μπούφους που έχουν την εντύπωση ότι είναι πανέξυπνοι, αλλά αν τους βάλεις να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα, θα πάρουν κομπιουτεράκι.

Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση που βρίσκονται πολλές φορές οι ρεπόρτερ γιατί και εγώ κάνω την ίδια δουλειά. Υπάρχουν φορές που «πρέπει» να πεις πράγματα, να μεταφέρεις τη θέση μίας ομάδας, να παρουσιάσεις ένα θέμα από την πλευρά του συλλόγου. Πρέπει όμως να έχεις το απαραίτητο IQ που λένε και στο χωριό μου, προκειμένου να το «υποστηρίξεις» και να μη γίνεις ρόμπα.

Από το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν έχουμε δει πολλούς ανθρώπους να ξεφτιλίζονται. Αλλά αν δεν τους ενοχλεί αυτούς, γιατί να ενοχλήσει εμένα; Τις 48 ώρες που προηγήθηκαν λοιπόν, ξεκίνησε ένα ρεσιτάλ μπουρδολογίας από τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Φυσικά στο πλευρό τους, έσπευσε με ταχύτητα φωτός ο οργανισμός του Ολυμπιακού και τις τελευταίες 24 ώρες δειλά – δειλά, σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, εμφανίστηκαν και κάποιοι από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πως όλοι αυτοί, έχουν την απαίτηση από τη Λαμία και από τον… Τσιλούλη, να κάνουν αυτό που δεν έχουν καταφέρει οι ομάδες τους εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Δηλαδή να κερδίσουν την ΑΕΚ! Η τελευταία ήττα του Δικεφάλου σε αγώνα πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη, ήταν πέρσι στις 12 Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακολούθησαν 15 αγώνες όπου η ΑΕΚ κέρδισε τους εννιά και δεν έχασε (από) κανέναν!

Παρεμπιπτόντως ο Τσιλούλης είχε παίξει και πέρσι και στα δύο ματς, έπαιξε και στο ματς του πρώτου γύρου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν καν ενδιαφερθεί η ΑΕΚ, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Αλλά πάμε παρακάτω…

Βγαίνουν διάφοροι μπετόστόκοι και αναδεικνύουν το σερί της ΑΕΚ με τη Λαμία για να την υποδείξουν ως «θυγατρική». Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα Τρίπολης έχει σε 22 ματς 20 νίκες με αντίπαλο τον Αστέρα (καμία ήττα), οι οκτώ συνεχόμενες, αλλά η Λαμία είναι παράρτημα και ο Αστέρας Τρίπολης όχι.

Ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία μέχρι το μεταξύ τους ματς είχε 9-1-0, αλλά επειδή τους πήρε το Χ με δέκα παίκτες από το 39’ και με εννιά στο τέλος όπου ο Σίντκλεϊ απλά βρισκόταν στο γήπεδο, έγινε «θυγατρική». Όσο για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο μετράει δέκα σερί νίκες και συνολικά 19 εντός και εκτός έδρας, αλλά η Λαμία είναι παράρτημα και ο Παναιτωλικός όχι!

Οι ΝΟΜΙΜΟΙ και οι ΗΘΙΚΟΙ

Η μεγαλύτερη παπάτζα που ακούστηκε ever στην υπόθεση του Τσιλούλη, για να πλήξουν την ΑΕΚ ήταν η εξής: «Ήταν νόμιμο, ήταν όμως ηθικό;». Τι λέτε ρε νούμερα; Δεν έχετε ξαναδεί ποτέ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να γίνονται συζητήσεις παίκτη με ομάδα στο τελευταίο εξάμηνο; Η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ενημέρωσε τη Λαμία. Η Λαμία ΔΕΝ το διέψευσε. Ο παίκτης είχε κάθε δικαίωμα να συμφωνήσει είτε προφορικά είτε γραπτά. Όπως έκανε ο Μπερνάρ!

Το αν θα το γνωστοποιούσε ήταν υπόθεση του Μπερνάρ, άρα και του Τσιλούλη. Όμως βγήκε ο Βόκολος να το κάνει βούκινο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του πρώην εργοδότη του. Αλήθεια έχετε δει πουθενά τον… προπονητή να γνωστοποιεί μεταγραφή παίκτη του; Ο Βόκολος θα μπορούσε να το κάνει την Παρασκευή, θα μπορούσε να προστατέψει τον παίκτη του, αλλά όχι, περίμενε μετά το ματς…

Κοίτα ποιοι μιλάνε!

Έχουν βγει παγανιά οι στόκοι και μιλάνε για «θυγατρικές» και «παραρτήματα». Επειδή δε γεννηθήκαμε χθες, για πείτε μου λίγο για τον ΟΦΗ (και τα 70 πήγαινε – έλα στην Παιανία), την Κόρινθο, τον Αθηναϊκό, τη Δόξα Δράμας και εσχάτως τον Λεβαδειακό… Θυμάστε τίποτα, μπορείτε να βρείτε με ποια ομάδα συνδέονται ή βυζαίνετε το δάχτυλο;

Θέλετε μήπως να μιλήσουμε για Πανιώνιο, Καλλονή, Εργοτέλη, Πλατανιά και Κέρκυρα; Μήπως να μιλήσουμε για το Αιγάλεω και το περίφημο: «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω…». Δεν έχετε διαβάσει τίποτα για αυτούς ε; Δεν γνωρίζετε κάτι. Δεν ενημερωθήκατε από κανέναν, ποτέ… Αλήθεια που βρίσκονται όλες αυτές οι ομάδες τώρα μπορεί να μου απαντήσει κανένας; Που πήγε ο «προστάτης» τους;

Έχει και άλλο… Έχει και Ξάνθη η ιστορία, έχει λίγο από Πανθρακικό, λίγο από Παναιτωλικό, αλλά έλα μωρέ τώρα… Η ΑΕΚ έχει παράρτημα τον Άρη, ο οποίος την απέκλεισε από το Κύπελλο!

Ώπα Βούλγαρη βάστα… Ο Άρης είναι παράρτημα της ΑΕΚ, αλλά το μεταξύ τους ματς το έπαιξαν στα ίσα! Μη γελάτε, αυτό το έχουν πει «opinion makers» στη Θεσσαλονίκη! Άρα παίζουν τα ματς στα ίσα, απέκλεισαν την ΑΕΚ, αλλά είναι παράρτημα επειδή κέρδισαν τους άλλους τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ! Έχετε δίκιο ρε… Παράρτημα είναι η ομάδα που παίζει στα ίσα τα ματς και όχι αυτή που άνοιγε τα πόδια για να περάσετε…

Το… σκάνδαλο και ο… αθέμιτος ανταγωνισμός!

Θα τα πάρω λοιπόν με τη σειρά που ξεκίνησε η «επίθεση». Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έχει δώσει δανεικό τον Τρουιγιέ στον Βόλο. Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Λεωφόρο ο τότε τεχνικός της ομάδας Άνχελ Λόπεθ τον άφησε εκτός αποστολής! Στο παιχνίδι στο Βόλο ο Κώστας Μπράτσος που ήταν τότε στον πάγκο, τον άφησε επίσης εκτός αποστολής! Δεν εξήγησε ποτέ κανένας το λόγο.

Αυτό δεν είναι σκάνδαλο και αθέμιτος ανταγωνισμός αλλά είναι σκάνδαλο που ο Τσιλούλης μίλησε νόμιμα με την ΑΕΚ και πήγε και ενημέρωσε τον προπονητή του για τη συμφωνία του. Σκάνδαλο επίσης δεν είναι που ο Παναθηναϊκός πήρε πέρσι τον Γενάρη τον Γερεμέγιεφ και τον έδωσε την ίδια μέρα δανεικό στον Λεβαδειακό (που αγωνιζόταν στη Super League)… Εκεί ήταν απλά οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων!

Σκάνδαλο δεν είναι που ο Ολυμπιακός έστελνε τον Ελευθερόπουλο προπονητή στον Πανιώνιο με πληρωμένο το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, σκάνδαλο δεν είναι που έπαιρνε παίκτες (για παράδειγμα) από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όπως και όποτε ήθελε και μετά τους έστελνε ξανά δανεικούς στην πλατεία ή σε ομάδες της «επιρροής» του. Τότε αυτό ήταν μάζεμα της αφρόκρεμας και «ψήσιμο».

Αθέμιτος ανταγωνισμός δεν είναι να ενισχύεις άλλες ομάδες με παίκτες για να παίζουν εναντίον των αντιπάλων σου, αλλά όχι εναντίον σου. ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙ… Πάρτε για παράδειγμα τον Κουντέ φέτος στον Ατρόμητο ή τον Αγκιμπού που τον έχουν δώσει από πέρσι! Έπαιξε ο πρώτος εναντίον των «ερυθρολεύκων»; ΟΧΙ! Αλήθεια, ο Αγκιμπού με ποια ομάδα εξέτισε φέτος την ποινή του; Με τον Ολυμπιακό! Από ποιο άλλο ματς έλειψε φέτος; Από αυτόν με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τυχαίο θα είναι (και) αυτό.

Και επειδή στο λιμάνι τη λέξη ηθική δεν την γνωρίζουν, μήπως θέλουν να μας πούνε πότε έκαναν την πρώτη τους επαφή με τον Λάζαρο; Πότε είχε συναντηθεί μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς και είχαν δώσει τα χέρια; Μήπως πότε ενημέρωσαν την ΑΕΚ; Γιατί πολλά ακούσαμε, αλλά όλα έχουν και ένα όριο…

Πάμε και στους τελευταίους… Εμφανίστηκαν και από τη Θεσσαλονίκη οι «μαϊντανοί» να κάνουν την ουρά των άλλων. Ο ένας έγραψε ότι είναι ύποπτο ότι ακολούθησε της υπόθεσης και άλλοι δύο μίλησαν για παρασκήνιο στην υπόθεση που όλοι ξέρουν…

Έχει μεγάλη πλάκα να μιλάνε αυτοί για… παρασκήνιο και για τον Τσιλούλη λίγα 24ωρα πριν τον τελικό με τον Πανσερραϊκό του… Πάμπλο του Γκαρσία, του Χατζηστραβού και του Ουεντραόγκο, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Έχει μεγάλη πλάκα να τους βλέπεις να μιλάνε για τη μεταγραφή του Τσιλούλη την ώρα που έκαναν χειρότερα με Ζίφκοβιτς και Μελιόπουλο. Στις 5/2/2019 είχαν στείλει έγγραφο στην Ξάνθη, στις 31/3 έπαιξαν και οι δύο με τον δεύτερο να κάνει… ντεμπούτο (!) και τις μεταγραφές τους τις ανακοίνωσαν στα τέλη Ιουνίου.

ΥΓ: Ένας πολύ γνωστός ροφός είπε ότι σε ένα κανονικό ποδόσφαιρο θα ήθελε τον Αστέρα Τρίπολης αντί για τη Λαμία στα play off, «γιατί θα είναι η αντικατάσταση της κανονικότητας. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το παρασκήνιο οργιάζει και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς…».

Ξεπερνάω το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει πάρει δανεικός από την ομάδα του και σημειώνω τα εξής: Όποιος και αν είναι στα play off 6ος για την ΑΕΚ είναι αδιάφορο. Διότι και τη Λαμία και τον Αστέρα τους έχει κερδίσει μέσα έξω. Η ΑΕΚ δεν έχει κάποιον να φοβηθεί. Επίσης έχει κερδίσει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη και ΔΕΝ έχει χάσει από κανέναν τους. Αυτοί τι έχουν κάνει ακριβώς;

ΥΓ 2: Η νταμπλούχος 22-23 ήταν, είναι και θα παραμείνει φαβορί για το πρωτάθλημα της σεζόν 23-24, παρά τις «αναποδιές» και τους τραυματισμούς, γιατί είναι πιο ΟΜΑΔΑ από όλους σε όλα τα επίπεδα! Γιατί δεν ασχολείται με παρλαπίπες και δεν προσπαθεί μέσω site και social media να αποδείξει πόσο καλή είναι. Βλέπετε άλλοι επενδύουν στα ΜΜΕ και σε ψέματα και άλλοι στο κανονικό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ δεν έκανε 40 μεταγραφές το καλοκαίρι, ούτε άλλαξε τρεις προπονητές! Δεν πήγε να πάρει προπονητή που της σύστησε ο… Ατζούν! Δεν έκλαψε για το πρόγραμμα ακόμα και όταν την έβαλαν να παίξει εφτά ματς σε 21 μέρες!

ΥΓ 3: Απόλυτη ησυχία για το πέναλτι φάντασμα πάνω στον Ποντένσε. Ούτε τιτιβίσματα, ούτε δηλώσεις, ούτε ανακοινώσεις. Πόσο θα γούσταρα να παίζεται η Ευρώπη ανάμεσα στους «αιώνιους» και να κριθεί από ένα τέτοιο… Να γελάμε μέχρι την επόμενη σεζόν!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X