Ζήκος για τη μεταγραφή Τσιλούλη στην ΑΕΚ: «Ο Βοκόλος δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο - Έχει σφάλλει η διοίκηση της Λαμίας» (VIDEO)

Ζήκος για τη μεταγραφή Τσιλούλη στην ΑΕΚ: «Ο Βοκόλος δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο - Έχει σφάλλει η διοίκηση της Λαμίας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Άκης Ζήκος στην πρεμιέρα του στο AEK After του ENWSI TV για τη μεταγραφή Τσιλούλη από τη Λαμία στην ΑΕΚ, αλλά και τον Λεωνίδα Βόκολο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άκης Ζήκος έκανε ντεμπούτο το βράδυ της Δευτέρας (26/2) στο ΑΕΚ After του ENWSI TV και σχολίασε τη μεταγραφή του Τσιλούλη από την Λαμία στην ΑΕΚ.

Ο Ζήκος αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το ματς με την Λαμία για τη μεταγραφή Τσιλούλη στην ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και την στάση της διοίκησης της Λαμίας στην υπόθεση.

«Είπαμε να μην μιλήσουμε για τα γύρω-γύρω, αλλά αυτό είναι μία μοναδική περίπτωση», είπε αρχικά για την υπόθεση Τσιλούλη ο Ζήκος.

«Κατ’ αρχήν πρωτίστως πρέπει να πούμε ότι έχει σφάλλει στην προκειμένη περίπτωση η διοίκηση της Λαμίας. Αν έπρεπε να γίνει μία ανακοίνωση, θα έπρεπε να την κάνει η διοίκηση της Λαμίας», συμπλήρωσε ο Ζήκος.

«Συμφωνώ ότι ο Βοκόλος δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι προσπάθησε να προστατέψει τον εαυτό του για το τι θα γραφτεί, από ποιον θα γραφτεί και το τι θα ειπωθεί. Δεν νομίζω ότι το έκανε κακοπροαίρετα. Όμως νομίζω ότι πιο σωστό θα ήταν σε συνεργασία με τη διοίκηση να βγει μία ανακοίνωση. Αυτό θα ήταν το πιο σωστό και το πιο δίκαιο», επισήμανε.

«Σε καμία περίπτωση εγώ δεν θα το έκανα. Θα έλεγα στη διοίκηση “έλα δω τι μου λέει ο παίκτης, βγάλτε μία ανακοίνωση γιατί αύριο θα λένε ότι ο Βόκολος δεν τον έβαλε γιατί η ΑΕΚ θέλει να πάρει το παιχνίδι”. Τον καταλαβαίνω εν μέρει, από την άλλη δεν συμφωνώ μ’ αυτό που έκανε. Αυτή είναι η άποψη μου», υπογράμμισε για τον Τσιλούλη ο Ζήκος.

«Ήταν λάθος της διοίκησης της Λαμίας που δεν το έκανε γνωστό πριν το παιχνίδι. Έτσι ώστε να προστατέψει και Βόκολο και Τσιλούλη», κατέληξε για το θέμα Τσιλούλη ο Ζήκος.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X