ΑΕΚ: Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού επισκέφτηκαν οι δωρητές του - Ξεναγήθηκαν από την Έφη Μαυροπούλου (VIDEO - ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού επισκέφτηκαν οι δωρητές του - Ξεναγήθηκαν από την Έφη Μαυροπούλου (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Κάποιοι από τους σημαντικότερους δωρητές του επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ βρέθηκαν κάποιοι από τους σημαντικότερους δωρητές του, όπως δημοσίευσε η ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το Ίδρυμα Ωνάση (το οποίο εκπροσώπησε η κα Αρτεμις Παλάσκα) το Πολεμικό Μουσείο (παρόντες ήταν ο πρόεδρος Αναστάσιος Λιάσκος και ο ταγματάρχης Νίκος Ρούσσος) τον Οίκο Εφραίμογλου (διά του Δημήτρη Εφραίμογλου) και την COSMOTE TV που δώρισε στο Μουσείο το ντοκιμαντέρ «Οι Μη Χαμένες Πατρίδες» (εκπροσωπήθηκε από τους συνεργάτες της σκηνοθέτιδος Ευτυχίας Φράγκου).

Μεταξύ των δωρητών που παρέστησαν, ήταν οι φίλοι Στέλιου Καζαντζίδη (παρών ο Νικόλαος Τζανιδάκης) οι οικογένειες του συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά (παρούσα η εγγονή του Λένα Ψαθά) και του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου (ήταν εκεί η κόρη του Μαρία) και η Βασιλική Ατταλίδου, νύφη της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Γιώτας Λύδια που επίσης αποτελεί δωρήτρια του Μουσείου.
Μεταξύ των δωρητών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ήταν ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας και η κα Ελένη Καλλιγά της Gallery Σκουφά.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

Στην ξενάγηση ήταν προσκεκλημένοι και παρευρέθησαν ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης, η ειδική επί των δημοσίων σχέσεων Μαρκέλλα Καζαμία και οι δημοσιογράφοι Ρένια Τσιτσιμπίκου και Ηλίας Μαγκλίνης.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και ξανθά μαλλιά

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε και ξενάγησε η Διευθύντρια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού κα Έφη Μαυροπούλου.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μία τιμητική και άκρως συγκινητική ξενάγηση απόλαυσαν σήμερα στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού μερικοί από τους πιο σημαντικούς δωρητές του.

Η διευθύντρια του Μουσείου κα Έφη Μαυροπούλου ήταν η ξεναγός τους στο ιστορικό ταξίδι από τα χρόνια της ακμής του ελληνικού στοιχείου στη Μικρασία, την Πόλη και τον Πόντο, μέχρι τον μεγάλο διωγμό, το πέρασμα των προσφύγων στον ελλαδικό χώρο και τη μεγαλειώδη δράση τους σε αυτόν, εδώ και έναν αιώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X