Νεύρα κρόσσια ο Τερίμ μετά τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά

Νεύρα κρόσσια ο Τερίμ μετά τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο εκνευρισμό έβγαλε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ μετά τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά (1-1)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα… ρούχα του «τρωγόταν» μετά τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά με την Κηφισιά (1-1), ο τεχνικός των «πράσινων», Φατίχ Τερίμ.

Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως ο Φατίχ Τερίμ είχε νεύρα κρόσσια και πάμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς συνέβη.

Δημοσιογράφος που παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με την Κηφισιά, ρώτησε τον Τερίμ για «Έχετε μεγάλη εμπειρία και ξέρετε το ποδόσφαιρο περισσότερο από όλους μας. Ο Φώτης και ο Μπακασέτας είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Εμποδίζουν ο ένας τον άλλον στους χώρους που παίζουν και οι δύο;». Και εκεί, όπως σημειώνουν οι Τούρκοι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αντέδρασε με οργή.

«”Είναι ερώτηση αυτή ή όχι;” και μάλωσε τον δημοσιογράφο», αναφέρουν οι Τούρκοι και σπεύδουν στη συνέχεια να σημειώσουν τι απάντησε ο Τερίμ.

«Ο Φώτης και ο Μπακασέτας είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Ο Φώτης σε κάθε αγώνα βάζει και κάτι παραπάνω. Έμεινε αρκετό καιρό εκτός. Λόγω του παιχνιδιού του, μερικές φορές έρχονται κοντά. Το θέμα που πρέπει να συζητήσουμε τώρα δεν είναι αυτό. Και οι άλλοι παίκτες μας είναι σε καλή ποιότητα», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X