Γκουαρντιόλα: «Από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός»

Γκουαρντιόλα: «Από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένει ισχυρή αντίσταση από τη Λούτον, όταν οι δύο τους αναμετρηθούν στον πέμπτο γύρο (φάση «16») του Κυπέλλου Αγγλίας, δήλωσε σήμερα (26/2) ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Σίτι, η οποία κατέκτησε το έβδομο Κύπελλο Αγγλίας νικώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 στον τελικό στο Γουέμπλεϊ την περασμένη σεζόν, επισκέπτεται  αύριο (27/2) τη Λούτον. Την κέρδισε 2-1  στο πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο, αλλά ο Γκουαρντιόλα πιστεύει ότι είναι πολύ βελτιωμένοι τώρα.

«Δεν έχει σημασία αν παίζεις σε μια ομάδα στην κορυφή, κάτω ή στη μέση της Premier League. Η πρόκληση είναι να παίζεις χωρίς φόβο», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους. «Έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε που τους παίξαμε τελευταία. Τώρα παίζουν πολύ καλά με την μπάλα. Είναι μια ομάδα της Premier League εκτός έδρας στο Κύπελλο Αγγλίας, δεν θα περίμενα να είναι διαφορετικά όλα τα χρόνια που είμαι εδώ στην Αγγλία», πρόσθεσε

Η Σίτι μείωσε τη διαφορά από την κορυφαία Λίβερπουλ σε έναν βαθμό μετά τη νίκη με 1-0 στο Μπόρνμουθ. Επιδιώκοντας ένα τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, η Σίτι είναι δεύτερη με 59 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Άρσεναλ που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι το κίνητρο για να διατηρήσουν την επιτυχία τους μετά από μια σεζόν που κέρδισε το τρεμπλ παραμένει το ίδιο:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα προσπαθήσουμε. Απομένουν μόνο δύο, δυόμισι μήνες της σεζόν. Από αύριο, κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι σαν ένας τελικός το αποφασιστικό κομμάτι της σεζόν είναι εδώ και πάμε για αυτό. Όταν παίζεις στους «16» οποιασδήποτε διοργάνωσης, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, αλλά είναι ένα καλό τεστ για να βρούμε τον ρυθμό μας, την ψυχική μας συνέπεια. Για να ξέρουμε τι έχουμε τον επόμενο μήνα, όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε. για αυτό».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X