Κηφισιά: Νοκ άουτ για 2 μήνες ο Μποτία

Κηφισιά: Νοκ άουτ για 2 μήνες ο Μποτία
Photo Credits: INTIME

Νοκ άουτ για 2 μήνες τέθηκε ο αμυντικός της Κηφισιάς, Αλμπέρτο Μποτία που τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό (1-1) στην Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν ο μεγάλος άτυχος στην Κηφισιά, καθώς υπέστη κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι στο 73′ της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα ο έμπειρος στόπερ υπεβλήθη  σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου οκτώ εβδομάδες. Συνεπώς είναι ζήτημα αν θα είναι έτοιμος για τα τελευταία ματς των play-out.

Eκτός από τον Ισπανό με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από τη Λεωφόρο και ο Λούκα Τσάπαν, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 16′ με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο. Ο Κροάτης στόπερ πέρασε από μαγνητική και οι άνθρωποι της ομάδας είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

H ενημέρωση για τον Μποτία:

«Το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, ο Αλμπέρτο Μποτία υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, μετά από το συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στον Αλμπέρτο Μποτία έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες. Ο προσδόκιμος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου οκτώ εβδομάδες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X