Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: «Οι παίκτες μου πρέπει να αισθανθούν τον πόνο της ήττας, για να πάρουν κίνητρο»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: «Οι παίκτες μου πρέπει να αισθανθούν τον πόνο της ήττας, για να πάρουν κίνητρο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ποτσετίνο μετά τον χαμένο τελικό από την Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Καραμπαό Κάπ κόντρα στην Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με 1-0 στην παράταση από γκολ του Φαν Ντάικ μετά από σέντρα του Τσιμίκα. Ο προπονητής της Τσέλσι, μετά από τον χαμένο τελικό είπε:

«Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες. Τώρα χρειάζεται να πάμε μπροστά, αλλά πρέπει να αισθανθούν τον πόνο της ήττας. Όταν παίζεις για ένα τρόπαιο, δεν μπορείς να πεις κάτι και να τους κάνεις να νιώσουν καλύτερα.

Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο, για να χρησιμοποιήσει κατόπιν το παράδειγμα της Λίβερπουλ του Κλοπ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει να αισθάνεσαι τι σημαίνει να παίζεις για ένα μεγάλο τρόπαιο. Θυμάμαι ότι μετά από τρία με τέσσερα χρόνια με τον Κλοπ στον πάγκο της, η Λίβερπουλ είχε χάσει σε έναν τελικό Europa League και σε έναν τελικό Champions League.

Όμως συνέχισαν να πιστεύουν στο σχέδιό τους και γίνονταν κάθε σεζόν όλο και πιο δυνατοί μέχρι που πήραν αυτό που ήθελαν. Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα και αν θέλουμε να κοντράρουμε μία ομάδα όπως η Λίβερπουλ, χρειάζεται να συνεχίσουμε να πιστεύουμε. Αυτό είναι το σημαντικότερο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X