Super League: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Άρης πήρε την νίκη (2-0) κόντρα στον Βόλο

Super League: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Άρης πήρε την νίκη (2-0) κόντρα στον Βόλο
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη στη Stoiximan Super League, μετά το διπλό στο Περιστέρι, νίκησε 2-0 και τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Το ματς

Στο 44ο λεπτό ο Άρης έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Μανού Γκαρθία έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κόβακς τον σταμάτησε. Ο Μορόν πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Παρόλα αυτά οι «Θεσσαλονικείς» προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις με ωραίο τελείωμα του Μορόν μέσα από την περιοχή, μετά από υπέροχο τακουνάκι του Μανού Γκαρθία στο 45+1ο λεπτό.

Οι παίκτες του Βόλου μπήκαν πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα σουτ του Γιασίν Ασεχνούν στο 60ο λεπτό πήγε στα χέρια του Χουλιάν Κουέστα.

Στο 74ο λεπτό ο Άρης είχε ένα ακόμα δοκάρι με περίτεχνη ενέργεια του Ζαμόρα και σουτ το οποίο τράνταξε το δοκάρι του Κόβακς. Ο Βόλος απάντησε στα δοκάρια με την προσπάθεια του Μπερτόγλιο από δύσκολη γωνία.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ στο ντεμπόυτο του, με ωραίο τσίμπημα της μπάλας μέσα από την περιοχή.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάγιο, Ροζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ, Νταρίντα, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλο, Σιέλη, Λούνα, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Κόμπα, Ασενχούν, Γκαρσία

 

 

 

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X