Λύγισε ο Γιώργος Παράσχος: «Πρόλαβα και τον είδα πριν φύγει, με είδε και μου χαμογέλασε»

Λύγισε ο Γιώργος Παράσχος: «Πρόλαβα και τον είδα πριν φύγει, με είδε και μου χαμογέλασε»

Συγκίνησε τους πάντες ο ηθοποιός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε ο Γιώργος Παράσχος. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, το χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, την κόρη του, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του.

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά έχω απορρίψει «ανόητους» ρόλους. Δεν θα κάνω τηλεόραση απλά για να βγω στο γυαλί. Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να κάνω τον γυμναστή και να πω 5-6 ατάκες. Φυσικά και είπα όχι. Πολλά χρήματα στην τηλεόραση παίρνουν μόνο οι πρωταγωνιστές, οι άλλοι ρόλοι δεν παίρνουν πολλά λεφτά. Και αυτοί που παίρνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχουν πάρει ήδη το ρόλο από το τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X