Survivor 2024: Νέοι παίκτες και ο Ronaldinho στον Άγιο Δομίνικο – Τι θα δούμε απόψε (VIDEO)

Survivor 2024: Νέοι παίκτες και ο Ronaldinho στον Άγιο Δομίνικο – Τι θα δούμε απόψε (VIDEO)

Η άφιξη του Acun Ilicali και του Ronaldinho δεν είναι η μοναδική στο αποψινό (25.02.2024, 21:00) Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άφιξη του Acun Ilicali και του Ronaldinho δεν είναι η μοναδική στο αποψινό (25.02.2024, 21:00) Survivor καθώς στο νησί καταφτάνουν τέσσερις ακόμα Survivors!

Απόψε οι δύο ομάδες του Survivor υποδέχονται έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα από τα πιο δυνατά έπαθλα που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής σε έναν αγώνα footvolley με τον Acun Ilicali και τον θρυλικό Ronaldinho!

Στη συνέχεια όμως τέσσερις νέοι Survivors θα κάνουν την εμφάνισή τους. Πώς θα τους υποδεχτούν οι δύο ομάδες;
Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας θα διαδεχθεί και το Συμβούλιο του νησιού για την ανάδειξη της πρώτης υποψηφιότητας της εβδομάδας.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους 4 Survivors που μπαίνουν απόψε στις δύο ομάδες:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Ευγενία Μπόρλα

Ηλικία: 32 ετών

Ιδιότητα: Γυμνάστρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα όπου και διατηρεί το δικό της στούντιο γυμναστικής. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχοντας πτυχίο της Ναυαγοσωστικής Σχολής βάζει ψηλά τον πήχη στους υδάτινους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου! Τα αθλήματα στα οποία έχει αφοσιωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, είναι η ενόργανη γυμναστική και το crossfit. Της αρέσει πολύ στον ελεύθερο χρόνο της να κάνει ταξίδια με τη μηχανή της. Η ίδια λέει για τον εαυτό της ότι είναι δυναμική και «ξεροκέφαλη» και πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί κάθε είδους ήττα. Αυτό που πιστεύει ότι θα την δυσκολέψει περισσότερο στο νησί είναι η συμβίωση με τους συμπαίκτες της. Στο Survivor έρχεται με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία για να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα για εκείνη.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X