Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: «Όταν φυτεύεις έναν σπόρο, δεν βλέπεις αποτελέσματα στην αρχή, αλλά αρχίζει να μεγαλώνει»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: «Όταν φυτεύεις έναν σπόρο, δεν βλέπεις αποτελέσματα στην αρχή, αλλά αρχίζει να μεγαλώνει»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ποτσετίνο λίγες ώρες λίγες ώρες πριν από τον τελικό του League Cup με αντίπαλο την Λίβερπουλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την σταδιακή εξέλιξη της ομάδας του, επεσήμανε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του League Cup (25/2, 17:00) με αντίπαλο την Λίβερπουλ.

Η Τσέλσι γνώρισε την συντριβή με 4-1 από την Λίβερπουλ στην Premier League τον περασμένο μήνα, αλλά έκτοτε νίκησε την Άστον Βίλα με 3-1 στο Κύπελλο Αγγλίας και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Τα πράγματα αλλάζουν. Είδατε στην αρχή της σεζόν αυτό το είδος συμπεριφοράς από τους παίκτες; Να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, για να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον», είπε ο Ποτσετίνο και συνέχισε: «Όταν φυτεύεις έναν σπόρο, δεν βλέπεις αποτελέσματα στην αρχή, αλλά αρχίζει να μεγαλώνει.

Αυτή είναι η διαδικασία όλων των νέων ομάδων, να κτίσουν αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα. Η κατάκτηση τίτλων θα είναι ένας καλός τρόπος για να φτάσουμε σε αυτήν την ικανότητα να αγωνιζόμαστε καλά. Το να είσαι δεύτερος είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Θα κτίσουμε την καριέρα των παικτών και τις καριέρες μας κατακτώντας τρόπαια».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X