Μπαρμπαρούσης: Στα 34 του οδηγεί την Γουέλινγκτον στο πρωτάθλημα Αυστραλίας! (VIDEO)

Μπαρμπαρούσης: Στα 34 του οδηγεί την Γουέλινγκτον στο πρωτάθλημα Αυστραλίας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μπαρμπαρούσης βρήκε δίχτυα στα τελευταία δύο παιχνίδια των Ουέλινγκτον Φοίνιξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπαρμπαρούσης πραγματοποιεί μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του οδηγώντας την Ουέλινγκτον στην κορυφή της κανονικής σεζόν στην Αυστραλία.

Ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος την σεζόν 2012/13 πέρασε από τον Παναθηναϊκό καταγράφοντας 15 συμμετοχές δίχως να καταφέρει να σκοράρει, εντυπωσιάζει με τις φετινές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Αυστραλίας.

Ο Μπαρμπαρούσης βρήκε δίχτυα στα τελευταία δύο παιχνίδια των Ουέλινγκτον Φοίνιξ, φτάνοντας τα 13 γκολ σε 26 ματς πρωταθλήματος.

Βρίσκεται μάλιστα στην πέμπτη θέση του πίνακα τον σκόρερ του πρωταθλήματος Αυστραλίας, με έναν ακόμη πράσινο τον Μπρούνο Φορναρόλι να είναι δεύτερος με 18 γκολ.

Η Φοίνιξ Ουέλινγκτον τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Αυστραλίας και απομένουν πλέον τα ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός των πλέι-οφ για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Δείτε το σόου του Κώστα Μπαρμπαρούση κόντρα στη ΜακΆρθουρ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X