Θα την βγάλει καθαρή ο Βόκολος για την απρέπεια σε ΑΕΚ και Τσιλούλη - Δέσμευση Παπαϊωάννου για παραμονή στη Λαμία

Θα την βγάλει καθαρή ο Βόκολος για την απρέπεια σε ΑΕΚ και Τσιλούλη - Δέσμευση Παπαϊωάννου για παραμονή στη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου διέψευσε με δήλωσή του στο «ΦΩΣ» τα δημοσιεύματα που θέλουν να αποχωρεί ο Λεωνίδας Βόκολος από τον πάγκο της Λαμίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου διέψευσε με δήλωσή του στο «ΦΩΣ» τα δημοσιεύματα που θέλουν να αποχωρεί ο Λεωνίδας Βόκολος από τον πάγκο της Λαμίας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε πως η ΑΕΚ έκλεισε με μεταγραφή τον Σωτήρη Τσιλούλη και λίγες ώρες αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του προπονητή της Λαμίας.

Ορισμένα δημοσιεύματα υποστήριξαν πως η διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Βόκολου και μάλιστα σκεφτόταν να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας σε επικοινωνία που είχε με το δημοσιογράφο του «ΦΩΤΟΣ», Θέμη Σινάνογλου, διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Έλληνα προπονητή που την βγάζει… καθαρή για την απρέπεια σε Τσιλούλη με τον Παπαϊωάννου να δεσμεύεται για την παραμονή του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν υπάρχει θέμα Βόκολου. Στηρίζουμε τον προπονητή μας, όποια και αν είναι η βαθμολογική συγκομιδή από εδώ και πέρα. Μάλιστα τον θέλω και για του χρόνου. Ψεύτικα δημοσιεύματα βγήκαν για τη σχέση μας και απορώ για τον σκοπό αυτών που τα έβγαλαν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X