Φερεντίνος σε Σοϊλέδη: «Σε θυμάμαι που είχες μπει αλλαγή στη θέση του Λέτο» - «Έπαιξα και στην ΑΕΚ, μεγάλη μου τιμή» απάντησε ο ποδοσφαιριστής (VIDEO)

Φερεντίνος σε Σοϊλέδη: «Σε θυμάμαι που είχες μπει αλλαγή στη θέση του Λέτο» - «Έπαιξα και στην ΑΕΚ, μεγάλη μου τιμή» απάντησε ο ποδοσφαιριστής (VIDEO)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης του Survivor, Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στην καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σάββατο με φίλους» την οποία παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό όλους τους καλεσμένους της βραδιάς, είπε όταν έφτασε στον Άρη Σοϊλέδη: «Ξεκίνησες από τον Ολυμπιακό, αν δεν κάνω λάθος. Εγώ σε θυμάμαι σε μια αλλαγή που είχες μπει στη θέση του Λέτο».

«Αυτό ήταν το 2007, εκεί ήταν το ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό, στον Λεβαδειακό ήταν ο αγώνας. Ε και μετά ήρθαν τα πράγματα όπως ήρθαν στην καριέρα μου. Έπαιξα στην ΑΕΚ, μεγάλη μου τιμή. Στο εξωτερικό, στην Στεάουα Βουκουρεστίου, στην Ομόνοια στην Κύπρο. Μετά ήρθε το Survivor, στο τέλος της καριέρας μου», απάντησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Φερεντίνος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X