Αυτή την ΑΕΚ μην την φοβάσαι
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει για την ΑΕΚ που «τρέχει» για το 2ο πρωτάθλημα και σχολιάζει τον άνθρωπο Βόκολο που εκτέθηκε στον κόσμο του ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς στη Λαμία μετατράπηκε σε «βόλτα» για την ΑΕΚ. Το έκανε «βόλτα» η ίδια η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν εντυπωσίασε η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της. 0-2 με 6 τελικές και από εκεί και πέρα διαχείριση. Ήρθε και το 0-3, μείωσε η Λαμία, πήρε ζωή το ματς με τον Στάνκοβιτς να την κρατά, αλλά επί της ουσίας είχε «τελειώσει» με την ΑΕΚ να ψάχνει 4ο γκολ έχοντας και 2 δοκάρια και τον Κοσέλεφ να βγάζει και 2-3 καλές ευκαιρίες. Από είναι το story time από τη Λαμία που δύσκολα μπορούσε να αντισταθεί στην χθεσινή ΑΕΚ που ανέβηκε στο +4 και περιμένει ήρεμη την Κυριακή.

Δεν καταλαβαίνει ποιός λείπει στην ΑΕΚ

Τι μας δείχνει πλέον η μεγάλη εικόνα; Την ΑΕΚ με ένα ματς την εβδομάδα πια και μόνο το πρωτάθλημα στο μυαλό της, μην την φοβάσαι. Δουλεμένη, focus στον στόχο, έτοιμη να πάρει αυτό που θέλει και με διαφορετικούς τρόπους όπως χθες με τα δύο υπέροχα στημένα του Άμραμπατ. ΑΕΚ… Αλμέιδα πεινασμένη να κατακτήσει το 2ο Πρωτάθλημα σερί στα 100 χρόνια από την Ίδρυση της. Η συγκυρία σπουδαία, το έτος ιστορικό, ο Αλμέιδα και οι παίκτες του κάνουν ότι μπορούν για να μείνει και το 2024 στην Ιστορία.

Έλειπε ο βασικός Γκαρσία, έλειπε ο βασικός Γκατσίνοβιτς, έλειπε ο βασικός Ρότα, εκτός και ο Μουκουντί εδώ και καιρό. Όσοι παίκτες ενδεκάδας και αν λείψουν ο Αλμέιδα έχει διαμορφώσει το πλαίσιο μέσα στην ομάδα όπου άμεσα γίνεται αντικατάσταση και ελάχιστα καταλαβαίνεις ποιος λείπει και γιατί.

Ο Ελίασον έκανε μεγάλο ματς, όπως ο Βίντα και ο Αμραμπατ. Ο Πινέδα από κοντά ξανά.

Μακάρι να ξεχάσουμε τις Σέρρες στο τέλος

Το μόνο αρνητικό σε αυτή την ΑΕΚ είναι η μικρή διαφορά με τους διώκτες της. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να τελειώνει την κανονική περίοδο με 5-6 βαθμούς διαφορά από ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Το μόλις +1 (αν κερδίσουν σήμερα όλοι) μας φέρνουν στο νου δυστυχώς τι έγινε στο Αγρίνιο και ακόμη περισσότερο στις Σέρρες με την απίστευτη γκάφα του Αθανασιάδη στο τελευταίο λεπτό. Έτσι άσχημα έκλεισε το 2023 και ευτυχώς μέσα σε 1,5 μήνα η ΑΕΚ το μάζεψε… Μακάρι στο τέλος της σεζόν να μην γυρίζουμε το νου μας στο τι έγινε στις Σέρρες, αλλά να έχουμε ξεχάσει και να πανηγυρίζει η ΑΕΚ τον τίτλο.

Αυτή την ΑΕΚ μην την φοβάσαι

Η δουλειά για τη κανονική περίοδο δεν τελείωσε. Πρώτος το ξέρει ο Αλμέιδα, το αφεντικό της ΑΕΚ… σε όλα. Χρειάζεται νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα, νίκη και στο Χαριλάου. Και αυτά με σωστή διαχείριση ενόψει πλέι οφ. Εκεί πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι σιγά-σιγά, να μπουν ξανά στην ομάδα και να παίζει γεμάτη όσο είναι αυτό δυνατόν.

Ο Τσιλούλης και το unfair του Βόκολου

Πάμε τώρα στην μεταγραφή του Σωτήρη Τσιλούλη. Στα 29 του, με καλή χρονιά στη Λαμία, ακραίος που δεν είναι κάποιο φοβερό ταλέντο, αλλά βγάζει δουλειά. Προφανώς και για να υπάρχει η έγκριση Αλμέιδα, κάποια χρησιμότητα βλέπει σε αυτή την κίνηση. Και η ΑΕΚ ορθώς την έκανε πράξη, εφόσον ο προπονητής εγκρίνει.

Πάμε τώρα στα… παρασκηνιακά. Η ΑΕΚ εξέφρασε το ενδιαφέρον της από τον Ιανουάριο ως ορίζουν οι κανονισμοί για παίκτες που μπαίνουν στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους. Ενημέρωσε επίσημα τη Λαμία, διαπραγματεύτηκε με την πλευρά του παίκτη, τα βρήκαν, συμφώνησαν. Έχει γίνει εκατοντάδες φορές παγκοσμίως η ίδια διαδικασία για ομάδες ίδιου πρωταθλήματος. Ο παίκτης ζήτησε να μην παίξει κόντρα στη νέα του ομάδα. Ώριμο θα έλεγε κανείς για να μην υπάρχουν σκιές. Δεν έπαιξε να κάνει τον αδιάφορο. Είπε έχω συμφωνήσει, καλύτερα να μην παίξει. Προστάτευσε την Λαμία και τον προπονητή του. Ο προπονητής του όχι.

Αυτή την ΑΕΚ μην την φοβάσαι

Ο Λεωνίδας Βόκολος μετά την ήττα δεν σεβάστηκε τον παίκτη του και την ομάδα του και λίγο πριν δώσουν την τελική μάχη για τα πλέι οφ τους έκανε άνω-κάτω. Δημοσιοποίησε το περιεχόμενο της συζήτησης με τον παίκτη του, τον… κρέμασε δημοσίως και εξέθεσε την ομάδα του αμέσως μετά το Λαμία-ΑΕΚ για μία υπόθεση που κρατά από τον περασμένο Ιανουαρίου. Είχε διατελέσει και ο ίδιος τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟ και ξέρει ότι η ΑΕΚ έπραξε ως ορίζουν οι κανονισμοί.

Εδώ άφησε να εκτίθεται η ομάδα του για την τιμωρία Καρλίτος δημοσίως μετά το 2-2 στην Λεωφόρο, παρότι είχε δηλωθεί ο παίκτης από αρχές Φλεβάρη!

Κρίμα για τον άνθρωπο Βόκολο και τίποτε παραπάνω. Η ΑΕΚ δεν πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο μαζί του. Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X