Γι' αυτό προκλήθηκε τόσος... πόνος για τη μεταγραφή της ΑΕΚ - Ο Τσιλούλης σκόραρε στο Παναθηναϊκός - Λαμία και άφησε «αγάλματα»! (VIDEO)

Γι' αυτό προκλήθηκε τόσος... πόνος για τη μεταγραφή της ΑΕΚ - Ο Τσιλούλης σκόραρε στο Παναθηναϊκός - Λαμία και άφησε «αγάλματα»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τον λόγο που προκλήθηκε τόσος ντόρος για την μεταγραφή του Τσιλούλη στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωτήρης Τσιλούλης, μόλις μια εβδομάδα πριν είχε σκοράρει μέσα στην Λεωφόρος στο Παναθηναϊκός – Λαμία 2-2 «ξερένοντας» έτσι τους πράσινους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι σε μια Λαμία με 10 παίκτες.

Την φετινή σεζόν μετράει 5 γκολ και 2 ασίστ σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να ολοκληρώσει την μεταγραφή του για το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του φέτος ήταν αυτή στην Λεωφόρο (2-2) στην οποία μάλιστα σκόραρε κιόλας. όταν η Λαμία των 10 παικτών βγήκε με αξιώσεις από τα αριστερά, ο Τόσιτς – που μολις είχε περάσει λίγο πριν απο τον Λεωνίδα Βόκολο στο ματς ως αλλαγή σε μια εμπνευσμένη κίνηση – σέντραρε και ο Τσιλούλης κινήθηκε πανέξυπνα στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά πήρε μέσα στον Ντραγκόβσκι για το 2-2. Λίγο αργότερα μάλιστα και συγκεκριμένα στο 79’ ο Τσιλούλης λίγο έλειψε να κάνει μόνος του και την ολική ανατροπή και να χαρίσει στην ηρωική Λαμία ένα ιστορικό διπλο. Αφού έπαιξε εξαιρετικά το ένα-δύο με τον Σίντκλει έφυγε στον χώρο ταχύτατα, ωστόσο εμφανώς κουρασμένος πλάσαρε άστοχα.

Δείτε το γκολ:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X