Γαλλία: Σε κρίσιμη κατάσταση ποδοσφαιριστής που συγκρούστηκε με αντίπαλο στο Μπορντό - Γκινγκάμπ

Γαλλία: Σε κρίσιμη κατάσταση ποδοσφαιριστής που συγκρούστηκε με αντίπαλο στο Μπορντό - Γκινγκάμπ
Photo Credits: INTIME

Σοκ στην Γαλλία με το τρομακτικό τραυματισμό του Αλμπέρτ Ελίς στο παιχνίδι της Μπορντό με την Γκινκγάμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλμπέρτ Ελίς της Μπορντό βρίσκεται σε τεχνητό κώμα στο Νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με παίκτη της Γκινγκάμπ.

Ο επιθετικός των Γιρονδίνων στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα κόντρα στην Γκινγκάμπ για τη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας συγκρούστηκε άσχημα στο κεφάλι με αντίπαλο του και κατέρρευσε το γήπεδο, κρούοντας συναγερμό στα ιατρικά επιτελεία.

Αμέσως πλήθος κόσμου μαζεύτηκε πάνω από τον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο περίπου οκτώ λεπτά μετά τη σύγκρουση.

Αν και σύμφωνα με την «L’Equipe» ο παίκτης είχε τις αισθήσεις του καθ΄οδόν για το νοσοκομείο, τελικά τέθηκε σε τεχνητό κώμα με βάσιμες ενδείξεις για σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι!

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα στη Μπορντό η ανησυχία είναι μεγάλη για την κατάσταση της υγείας του επιθετικού από την Ονδούρα, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της περιοχής.

Για την ιστορία ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά παρά τον σοβαρότατο τραυματισμό του Ελίς, με τη Μπορντό τελικά να επικρατεί 1-0.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X