ΠΑΟΚ: Χωρίς Κοτάρσκι και Τάισον στο Αγρίνιο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κοτάρσκι και Τάισον στο Αγρίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24.02) στη Νέα Μεσημβρία.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ταξιδεύει στο Αγρίνιο με προβλήματα καθώς στη λίστα των απόντων τέθηκαν και οι Τάισον – Κοτάρσκι.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής είναι οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έκαναν θεραπεία. Πέρα από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο Ραζβάνν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Μπάμπα και Μπράντον, ενώ εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων έμεινε ο Τάισον, καθώς και ο Κοτάρσκι, ο οποίος ανέβασε πυρετό μετά την προπόνηση.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Κυριακής (25.02), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Επιστροφή Νάσμπεργκ στην αποστολή του Δικεφάλου, εκτός για λόγους τακτικής ο Χάρης Τσιγγάρας.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Σαμάτα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X