Θείος Στέφανου Κασσελάκη: Επίθεση σε Τσίπρα – «Πριν από ένα συνέδριο δεν πετάμε φέιγ βολάν»

Θείος Στέφανου Κασσελάκη: Επίθεση σε Τσίπρα – «Πριν από ένα συνέδριο δεν πετάμε φέιγ βολάν»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τον θείο του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι καταιγιστικές μετά την παρέμβαση – «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα και σε αυτές αναφέρθηκε ο Ιωάννης Κασσελάκης, θείος του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Η κριτική που άσκησε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη κατά του Αλέξη Τσίπρα ήταν σκληρή, σχολιάζοντας την παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δύο ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου του κόμματος.

«Με πάρα πολύ σεβασμό σε έναν πρώην πρωθυπουργό, πριν από ένα συνέδριο δεν πετάμε φέιγ βολάν. Αν θέλουμε να πούμε κάτι βγαίνουμε και το λέμε. Να σας το πω διαφορετικά, δύο ώρες πριν τον γάμο δεν καθόμαστε να σχολιάζουμε τη νύφη και τον γαμπρό» είπε μιλώντας στο Mega για να συμπληρώσει. «Αν ο κ.Τσίπρας δύο ώρες πριν το συνέδριο θεωρεί ότι πρέπει να βάλει την υπογραφή του, έχει και τη γνώση και την εμπειρία, άρα κάτι περισσότερο ξέρει από εμάς».

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X