Λοντίγκιν: Υποψήφιος να κληθεί στην εθνική Ρωσίας

Λοντίγκιν: Υποψήφιος να κληθεί στην εθνική Ρωσίας
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι υποψήφιος για να κληθεί με την εθνική Ρωσίας για τα επερχόμενα φιλικά του Μαρτίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από συζήτηση του Ρώσου δημοσιογράφου με τον προπονητή τερματοφυλάκων της εθνικής Ρωσίας, Βιτάλι Καφάνοβ, αναφέρθηκε το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται στις σκέψεις για να κληθεί στα φιλικά του Μαρτίου.

«Δυστυχώς ο Νικίτα Κχαΐκιν δεν έχει ακόμη επανέλθει εντελώς από τον τραυματισμό του. Ελπίζω να τον δούμε στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια. Αν εμείς μιλήσουμε για υποψήφιους για την εθνική ομάδα της Ρωσίας, πρόκειται να επικοινωνήσω με τον Γιούρι Λοντίγκιν, που επιτέλους ξεκίνησε να αγωνίζεται. Ελπίζω να συνεχίσει να παίζει και είναι ένας υποψήφιος για να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας μας» είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «Metaratings.ru».

Οι 18+1 παίκτες που έχουν σκοράρει για τον Παναθηναϊκό, ποιοι πέντε δεν έχουν συμμετοχή σε γκολ
Η Ρωσία θα παίξει δύο φιλικά παιχνίδια στην διακοπή του Μαρτίου αντιμετωπίζοντας αρχικά την Σερβία στις 21 του μήνα κι έπειτα την Παραγουάη στις 25 του μήνα. Ο Γιούρι Λοντίγκιν φέτος έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές κρατώντας οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του. Να υπενθυμίσουμε πως έχει αγωνιστεί συνολικά 11 φορές με την εθνική ομάδα της Ρωσίας, με τελευταία σ’ ένα φιλικό παιχνίδι με την Τσεχία την 1η Ιουνίου του 2016.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X