ΑΕΚ: Τα επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού - Ξεναγήθηκαν παρουσία του Δήμητρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Τα επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού - Ξεναγήθηκαν παρουσία του Δήμητρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ένα από τα επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων - κομάντο της χώρας μας βρέθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και ξεναγήθηκαν παρουσία Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία πολύ τιμητική επίσκεψη δέχτηκε σήμερα το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα από τα επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων – κομάντο της χώρας μας βρέθηκαν στο Μουσείο και ξεναγήθηκαν από τον μουσειολόγο κ. Ηλία Παπαγεωργίου.

Στην εκδήλωση παρών ήταν ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ την επιμέλεια της οργάνωσης είχε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ κα Ανθή Παπακώστα.

Οι επισκέπτες που συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους δεν έκρυψαν τον θαυμασμό και τη συγκίνησή τους, αφού πολλοί από αυτούς έχουν καταγωγή από τις αλησμόνητες πατρίδες. Έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Μελισσανίδη και στους υπεύθυνους του Μουσείου και τους ευχαρίστησαν γι’ αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X