Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η έλευση Ράτκλιφ φέρει ανακατατάξεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η έλευση Ράτκλιφ φέρει ανακατατάξεις

Ποιοι παίκτες είναι με το ένα πόδι εκτός Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιμ Ράτκλιφ φαίνεται πως σχεδιάζει ένα τεράστιο καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο επικεφαλής της Ineos είναι διατεθειμένος να αφήσει να φύγουν έως και 11 παίκτες της πρώτης ομάδας, καθώς θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Με την αποχώρηση τόσων παικτών οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα έχουν χρήματα για να επενδύσουν στην ανανέωση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι πως έχοντας κατά νου τις ανησυχίες για τη συμμόρφωση με τους κανόνες του FFP, ο Ράτκλιφ πρόκειται να εγκρίνει έναν τεράστιο αριθμό πωλήσεων ώστε να μην υπάρξουν περιορισμοί, ενώ παράλληλα θα αποχωρήσουν παίκτες με ακριβά συμβόλαια που είναι όμως κατώτεροι των περιστάσεων αγωνιστικά.

Οι παίκτες

Μερικά από τα ονόματα που φαινομενικά ενδέχεται να δουν την πόρτα της εξόδου έχουν βγει στην επιφάνεια. Αρχικά, ο Άντονι Μαρσιάλ δεν θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο και θα του επιτραπεί να φύγει ελεύθερος. Ο πρώην αρχηγός Χάρι Μαγκουάιρ και το πρώην δίδυμο της Ρεάλ, Ραφαέλ Βαράνε και Κασεμίρο είναι μεταξύ αυτών που θα μπορούσαν να πωληθούν.

Ενώ η Γιουνάιτεντ θα εξετάσει προσφορές για τους Γουαν Μπισάκα, Λίντελοφ και Έρικσεν. Εν τω μεταξύ, οι Βαν ντε Μπεκ, Σάντσο, πελίστρι και Μπράντον Γουίλιαμς είναι αυτή τη στιγμή δανεικοί και φαίνεται πως και εκείνοι θα έχουν τη δυνατότητα να φύγουν στο τέλος της σεζόν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X