ΑΕΚ: Στην Αμερική με υποτροφία η Χριστίνα Μπάρτζα

ΑΕΚ: Στην Αμερική με υποτροφία η Χριστίνα Μπάρτζα
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο στην Αμερική θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει παράλληλα με τις σπουδές της η ταλαντούχα αθλήτρια της ΑΕΚ, Χριστίνα Μπάρτζα η οποία γίνεται η επόμενη Ελληνίδα παίκτρια που βρίσκει υποτροφία μέσω της AZ Sport Scholarships σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ!

Το ταλέντο και η ισχυρή θέληση της Χριστίνας να κάνει το βήμα στο κολλεγιακό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με τη γεμάτη σεζόν που πραγματοποιεί με τον Λεοντικό Κηφισιάς, μέτρησαν για το τεχνικό τιμ του ποδοσφαιρικού προγράμματος του Goshen College και προσέφεραν υποτροφία στην Ελληνίδα μέσο!

Η Ελληνίδα μέσος θα αγωνιστεί στην NAIA και συγκεκριμένα στην Crossroads League φορώντας τη φανέλα των Maple Leafs που εκτός από το ποδόσφαιρο υποστηρίζουν με αθλητικές και ακαδημαϊκές υποτροφίες άλλα 14 αθλήματα σε γυναίκες και άντρες!

Η Χριστίνα έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει και από την πρώτη σεζόν να γίνει απαραίτητη στην ομάδα της, καθώς έχει μια σημαντική διαδρομή στο άθλημα της. Ξεκίνησε το άθλημα από εννέα ετών στην ομάδα του Ατρομήτου (Νέες Ατρόμητου) και στη συνέχεια συμφώνησε με τον Λεοντικό Κηφισιάς με τον οποίο φέτος κάνουν πρωταθλητισμό στη β΄ Εθνική.

Ασφαλώς, ο ανταγωνισμός που θα συναντήσει στην Αμερική θα είναι μεγαλύτερος, όμως το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί πρόκληση για την Χριστίνα που παράλληλα με το ποδόσφαιρο θα σπουδάσει είτε Sports Management είτε Business Administration.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X