Conference League: Δυσκολεύτηκε (1-2) αλλά προκρίθηκε στην παράταση ο Άγιαξ κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ

Conference League: Δυσκολεύτηκε (1-2) αλλά προκρίθηκε στην παράταση ο Άγιαξ κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ
Photo Credits: INTIME

Σκούρα τα βρήκε στη Νορβηγία ο Άγιαξ απέναντι στην Μπόντο/Γκλιμτ, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην παράταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερή αναμέτρηση στη Νορβηγία ανάμεσα στην Μπόντο/Γλίμτ και τον Άγιαξ (1-2), με τους Ολλανδούς να τα βρίσκουν σκούρα, ωστόσο να παίρνουν το εισιτήριο για τους «16» του Europa Conference League.

Η Μπόντο/Γλιμτ αν και είχε την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με τους Ολλανδούς να είναι αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Μπεργκχάους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άγιαξ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Σούταλο στο 48′, όπου είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα να βγαίνει από το τσεπάκι του Τάσου Σιδηρόπουλου, μετά τη χρήση του VAR.

Οι Νορβηγοί από εκείνο το σημείο και μετά άρχισαν να πιέζουν περισσότερο, καταφέρνοντας να φτάσουν στην ισοφάριση στο 83′. Στην παράταση και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε έρθει από το  66ο λεπτό.

Στο έξτρα μισάωρο, παραθέτοντας την εμπειρία και το ταλέντο τους, οι Ολλανδοί έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ πρόκρισης στο 114ο λεπτό με το πανέμορφο πλασέ του Τέιλορ, τέρμα στο οποίο βέβαια φέρει και ευθύνη ο κίπερ της Μπόντο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X