Κριστόφ Ντουγκαρί: «Πιστεύω πως η Μπάγερν είναι η τέλεια ομάδα για τον Ζιντάν»

Η Παρί πλησίασε ξανά τον Ζιντάν, νέο «όχι» από τον Γάλλο που θέλει Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ντουγκαρί για τον Ζιντάν και την Μπάγερν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει από την Μπάγερν στο φινάλε της σεζόν, έτσι οι «Βαυαροί» ψάχνουν αυτόν που θα διαδεχτεί τον Τούχελ ε τα ονόματα των Τσάμπι Αλόνσο και Ζινεντίν Ζιντάν να έχουν ακουστεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί, πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου ανέφερε πως «ο γερμανικός σύλλογος ταιριάζει γάντι στον Ζιζού».

«Εάν μαθαίνει γερμανικά; Δεν το πιστεύω. Όμως τα γήπεδα είναι γεμάτα, το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι ο κάθε προπονητής ονειρεύεται να είναι σε έναν σύλλογο όπως η Μπάγερν.

Ήταν πριν λίγα χρόνια ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Τα πάντα είναι σε τάξη, οι προπονητές δουλεύουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, υπάρχει ενθουσιασμός και είναι σεβαστή η δουλειά τους.

Πιστεύω πως η Μπάγερν είναι η τέλεια ομάδα για τον Ζιντάν», τόνισε στο «RMC» ο Ντουγκαρί, που ήταν συμπαίκτης με τον Ζιντάν στην εθνική Γαλλίας την εποχή που οι μπλε πανηγύριζαν το 1998 το Παγκόσμιο Κύπελλο και δύο χρόνια αργότερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X