Παναθηναϊκός: Θλάση στο δικέφαλο ο Γεντβάι, εκτός για τουλάχιστον 20 μέρες

Παναθηναϊκός: Θλάση στο δικέφαλο ο Γεντβάι, εκτός για τουλάχιστον 20 μέρες
Photo Credits: INTIME

Χάνει τον Γεντβάι ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινοβραδινή (21/2) πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, άφησε πίσω της και νέες «πληγές» για τους «πράσινους», με κυριότερη τον τραυματισμό του Τιν Γεντβάι.

Ο Κροάτης στόπερ έγινε αλλαγή στο 57ο λεπτό του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από ένα καθοριστικό τάκλιν στον Μπράντον Τόμας, έχοντας υποστεί μυϊκό τραυματισμό.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/2) θα υποβληθεί σε μαγνητική, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για θλάση στον δικέφαλο, που θα τον κρατήσει εκτός για 15-20 μέρες.

Αυτό σημαίνει πως ο Γεντβάι φαίνεται πως θα χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με Κηφισιά (25/2, εντός), Άρη (28/2, εντός) και ΟΦΗ (6/3) και θα είναι ξανά διαθέσιμος στην εκκίνηση των play off.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X