Ο Ντε Λα Φουέντε παραμείνει στην Ισπανία εώς το 2026

Ο Ντε Λα Φουέντε παραμείνει στην Ισπανία εώς το 2026
Photo Credits: INTIME

Ανανέωσε μέχρι το 2026 ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «τιμόνι» της εθνικής Ισπανίας θα παραμείνει έως το 2026 ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε. Η Επιτροπή Διαχείρησης της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη (22/2) και έλαβε την απόφαση να εξουσιοδοτήσει την Ομοσπονδία να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ανανέωσης έως το 2026 στο συμβόλαιο του 62χρονου Ισπανού προπονητή.

«Αυτό θα επιτρέψει την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι το 2026, έτος κατά το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στον Καναδά, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Επιτροπή Διαχείρισης θεωρεί ότι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντε Λα Φουέντε είναι ένα απαραίτητο βήμα για την εθνική ομάδα και για τον θεσμό που διευθύνει το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, παρέχοντας σταθερότητα στην εθνική ομάδα εν όψει της προετοιμασίας για το Euro, που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο,» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διαχείρησης της RFEF.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X