Παρέμβαση-βόμβα από Τσίπρα: «Να προσφύγει τώρα στη βάση ο Κασσελάκης»

Παρέμβαση-βόμβα από Τσίπρα: «Να προσφύγει τώρα στη βάση ο Κασσελάκης»

Βόμβα Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση τώρα ο Κασσελάκης - Αν συνεχίσουμε έτσι οδηγούμαστε στο κενό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια ηχηρή παρέμβαση λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει στη βάση, του ασκεί σκληρή κριτική αναφέροντας ότι «Φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές. Προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της».

Ο Αλέξης Τσίπρας στην μακροσκελή του παρέμβαση αναφέρεται και στους εσωκομματικούς αντιπάλους και όσους αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «[…]Ενώ άλλοι διαφωνούν στο παρασκήνιο, αλλά σιωπηλά περιμένουν να έρθει η εκλογική αποτυχία,  ώστε να του τη χρεώσουν».

Αναφέρει: «Δεν μπορώ ούτε να παραμείνω σιωπηλός, ούτε όμως και να παραβρεθώ σε ένα συνέδριο που έχει δρομολογηθεί ώστε να αγνοήσει τα κρίσιμα προβλήματα εν ονόματι μιας επίπλαστης αισιοδοξίας. Ένα συνέδριο, όπου θα υποκριθούμε όλοι μαζί πόσο αγαπημένοι είμαστε και το κοινό θα μας χειροκροτήσει. Όχι. Προσωπικά εμένα δεν μου λείπει ούτε το βήμα, ούτε το χειροκρότημα. Δεν είναι ώρα για χειροκροτήματα, αλλά για να ειπωθεί η αλήθεια. Αν συνεχίσουμε έτσι, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο κενό».

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X