Τι έχουν συμφωνήσει ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την πρεμιέρα των play offs λόγω Ευρώπης

Τι έχουν συμφωνήσει ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την πρεμιέρα των play offs λόγω Ευρώπης
Photo Credits: INTIME

Εντός έδρας θα παίξουν στην πρεμιέρα των play offs τόσο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός αν βρίσκονται και οι δύο στη συνέχεια του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα πάρουν κλειδάριθμο στην κλήρωση των play offs, αν και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στους «16» του Conference League, όπου είναι, ήδη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ας το κάνουμε, όμως, πιο λιανά και με αφορμή την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την ΔΕΑΒ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες νίκησαν με 1-4.

Πρόσφατα, λοιπόν, συμφωνήθηκε πως αν και εφόσον αμφότεροι συνεχίσουν στην Ευρώπη, δηλαδή περάσει απόψε ο Ολυμπιακός το εμπόδιο της Φερεντσβάρος, τότε τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός θα πάρουν κλειδάριθμο για την πρεμιέρα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι αμφότεροι θα παίξουν εντός, οπότε αυτομάτως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει στην «άδεια» Τούμπα μετά την «καμπάνα» στους Θεσσαλονικείς για τις κροτίδες.

Ωστόσο αυτό δεν ισχύει αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να προκριθεί εις βάρος της Φερεντσβάρος.

‘Ετσι αν αμφότεροι συνεχίσουν στην Ευρώπη τότε μία εκ των ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκού και βέβαια η 6η ομάδα της βαθμολογίας θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα των play offs στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα και εφόσον βέβαια η ποινή δεν πέσει στην έφεση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X