Χαμός με πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού – Οπαδοί της Φερεντσβάρος έστησαν πάρτι τα ξημερώματα (VIDEO)

Χαμός με πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού – Οπαδοί της Φερεντσβάρος έστησαν πάρτι τα ξημερώματα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οπαδοί της Φερεντσβάρος θέλησαν να κρατήσουν ξάγρυπνους τους παίκτες του Ολυμπιακού και έστησαν πάρτι έξω από το ξενοδοχείο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπαδοί της Φερεντσβάρος θέλησαν να κρατήσουν ξάγρυπνους τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πάρτι με… πυροτεχνήματα έστησαν έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη τα ξημερώματα οι οπαδοί της Φερεντσβάρος. Γύρω στις 3 το πρωί, οπαδοί της ουγγρικής ομάδας έκαναν χαμό έξω από το ξενοδοχείο των «ερυθρόλευκων», με στόχο να ξυπνήσουν τους παίκτες και να μην τους αφήσουν να ξεκουραστούν.

Ωστόσο, όλα θα κριθούν απόψε στις 22:00 στη Groupama Arena, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς. Οι οπαδοί της Φερεντσβάρος έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια του αγώνα και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια «κολασμένη» ατμόσφαιρα, ενώ τη δική τους μάχη στην εξέδρα θα δώσουν περίπου 1200 φίλοι του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X