Ένοχος κρίθηκε ο Ντάνι Άλβες για τη σεξουαλική επίθεση-Φυλάκιση 4,5 ετών

Ένοχος κρίθηκε ο Ντάνι Άλβες για τη σεξουαλική επίθεση-Φυλάκιση 4,5 ετών
Photo Credits: INTIME

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Ντάνι Άλβες για τη σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα - Η ποινή του είναι φυλάκιση 4,5 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αρμόδιο δικαστήριο έκρινε ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ένοχος για την επίθεση σε μια 23χρονη σε κλαμπ της Βαρκελώνης τον Δεκέμβριο του 2022 και τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνων.

Η εισαγγελία έχει εισηγηθεί εννέα χρόνια κάθειρξης.

Ο Άλβες στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση και δεν επιτέθηκε στο θύμα.

«Της είπα να πάει πρώτα στην τουαλέτα και να μπει μετά. Πήγα και περίμενα λίγο, νόμιζα ότι δεν θα έρθει. Ήμουν έτοιμος να φύγω όταν είδα ότι έμπαινε. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, τη βοήθησα. Άρχισε να μου κάνει στοματικό και μετά ανέβηκε από πάνω μου. Θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή.

Την έπιασα από τη μέση και όταν πήγα να εκσπερματώσω προσπάθησα να το κάνω έξω από τα γεννητικά της όργανα. Της είπα ότι δεν ήθελα να βγούμε μαζί έξω. Δεν είμαι βίαιος άντρας, δεν της άρπαξα καθόλου τα μαλλιά» είχε πει, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

«Χορεύαμε στο νυχτερινό κέντρο, μπροστά από τον χώρο των VIP. Κατέβηκαν δύο τρεις Μεξικανοί και μας ρώτησαν αν θέλουμε να πάμε μαζί τους στο χώρο των VIP. Πήγαμε και κάτσαμε μαζί τους για λίγο. Επέμεναν να πάμε σε ένα τραπέζι που ήθελαν. Εκεί ήταν όρθιος αυτός ο άντρας (Άλβες). Είχε μια γλοιώδη στάση, έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου και σχεδόν άγγιξε τον κώλο μου. Πήγα στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, σχεδόν μόνη. Είπα στην ξαδέρφή μου “μόλις με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα”» ήταν τα λόγια της νεαρής γυναίκας στην δική της κατάθεση.

Οι δυο πλευρές διατηρούν το δικαίωμα έφεσης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X