Λίλαρντ για Θανάση Αντετοκούνμπο: «Αυτοί που μιλούν στα social media για αυτόν δεν θα μπορούσαν να τον νικήσουν σε μονό»

Λίλαρντ για Θανάση Αντετοκούνμπο: «Αυτοί που μιλούν στα social media για αυτόν δεν θα μπορούσαν να τον νικήσουν σε μονό»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με δηλώσεις του στήριξε τον Θανάση Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως αυτοί που τον τρολάρουν μέσω social media δεν θα μπορούσαν να τον νικήσουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο κριτικής. Αρκετοί θεωρούν λογικό να τον τρολάρουν ανεβάζοντας φάσεις του στα social media. Ο Ντέμίαν Λίλαρντ τα έχει δει όλα αυτά και είναι απόλυτος: Ο Θανάσης είναι πολύτιμος για τους Μπακς και όσοι τον κοροϊδεύουν δεν μπορούν να τον νικήσουν σε μονό.

Ο σταρ του Μιλγουόκι κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Αντετοκούνμπο και αποθέωσε τον διεθνή φόργουορντ. Στάθηκε στον τρόπο που δουλεύει και σε αυτά που δίνει στους Μπακς, ενώ τόνισε ότι όσοι τον κοροϊδεύουν απλώς δεν τον ξέρουν.

«Έχω δει αυτά που λέγονται στα social media για τον T.A (σ.σ Θανάση Αντετοκούνμπο). Υπάρχουν πολλοί που μπορεί να αισθάνονται ότι έχουν περισσότερο ταλέντο ή ικανότητες, αλλά δεν θα μπορούσαν ποτέ να πάρουν την θέση του. Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν πλάκα, αλλά θα στοιχημάτιζα ότι πολλοί που μιλάνε στο twitter δεν θα μπορούσαν να τον νικήσουν σε ένα μονό» δήλωσε αρχικά ο Λίλαρντ, για να προσθέσει στην συνέχεια μιλώντας για το στυλ παιχνιδιού του Θανάση:

«Αμυντικά είναι μεγάλος, δυνατός, αθλητικός, είναι επιθετικός, παίζει δυναμικά. Δεν θα βρεις παίκτη που να τον ενδιαφέρει περισσότερη η ομάδα, που θα εμφανίζεται και θα δουλεύει σκληρά όπως αυτός. Είναι πάντα στο γυμναστήριο και κάνει βάρη, πάντα στο παρκέ και δουλεύει.

Είναι κορυφή στον ρόλο του στην ομάδα μας. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ άλλον να έρχεται και να τον αντικαθιστά σε αυτό που κάνει για την ομάδα μας, ενώ είναι πάντα έτοιμος να μπει στο παρκέ και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Όντας κάποιος που βρίσκεται πίσω από κλειστές πόρτες μαζί του, τον σέβομαι πολύ και νομίζω ότι αν ο κόσμος τον γνώριζε δεν θα γελούσε τόσο».

Δείτε το VIDEO:

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X