Ξεφτιλίστηκε η προπαγάνδα Αλαφούζου, ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟ

Ξεφτιλίστηκε η προπαγάνδα Αλαφούζου, ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Η προπαγάνδα του Αλαφούζους ξεφτιλίστηκε από τα γεγονότα. Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, Μιριτέλο είχε αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν και τα γεγονότα ξεφτίλισαν την προπαγάνδα του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου κατά της ΑΕΚ για την απουσία του Καρλίτος στο προσεχές σαββατιάτικο (24/2) ματς της Ένωσης με τη Λαμία.

Και πώς προκύπτει αυτό; Από τα ίδια, όπως προαναφέραμε, γεγονότα, τα οποία έσπευσε να επισημάνει και στα social media ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ένωσης, Τάσος Τσατάλης.

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Χουάν Μιριτέλο.

Eurokinissi

Τότε, λοιπόν, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι «ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Χουάν Μιριτέλο (9 γκολ) και ο Πέπε Καστάνιο (απ’ τους βασικούς αμυντικούς) έχουν μαζέψει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους. Εκτός αποστολής είναι και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι τραυματίας».

Δείτε την ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X