ΑΕΚ: Ξανά στη διάθεση του κόσμου οι συλλεκτικές φανέλες του μεγάλου Θ(ε)ωμά Μαύρου (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ξανά στη διάθεση του κόσμου οι συλλεκτικές φανέλες του μεγάλου Θ(ε)ωμά Μαύρου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στη διάθεση του κόσμου βρίσκονται ξανά οι συλλεκτικές φανέλες του θωμά Μαύρου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτά είναι ευχάριστα νέα… Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη (21/2) πως τέθηκαν ξανά προς διάθεση στον κόσμο οι συλλεκτικές φανέλες του μεγάλου, του ενός και μοναδικού Θωμά Μαύρου.

Είναι δεδομένο πως και αυτές οι συλλεκτικές φανέλες του Θ(ε)ωμά Μαύρου θα γίνουν ανάρπαστες. Και αυτό δεν συνιστά προσωπική εκτίμηση, αλλά προκύπτει από όσα έγιναν στις 7 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, σε εκείνη την εκδήλωση είχαν πωληθεί 2.000 φανέλες σε λιγότερο από 90 λεπτά, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της τότε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

H ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ στην σημερινή εκδήλωση για τις δύο συλλεκτικές φανέλες του μεγάλου Θωμά Μαύρου, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ακόμη και την πιο ακραία αισιόδοξη. Είναι πραγματικά πέρα από την δυνατότητα κάθε περιγραφής αυτό που έχει γίνει σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια για τον Θ(ε)ωμά! Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί στην καρδιά και την ψυχή του κόσμου μας με τον Θωμά Μαύρο και γι΄αυτό και σήμερα, σχεδόν 37 χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, γράφτηκε ξανά ιστορία. Σας ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό, ο Θωμάς Μαύρος σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη σας. Πρέπει να σημειωθεί πως οι 2.000 φανέλες που είχαν τεθεί προς διάθεση σήμερα έχουν ήδη εξαντληθεί, μέσα σε μιάμιση ώρα από την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης! Πολύ δύσκολα θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο με οποιαδήποτε μεταγραφή θα έκανε η ομάδα, ακόμη και στην εποχή μας. Ακόμη και την πιο δυνατή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Οι φανέλες πολύ σύντομα θα είναι ξανά στην διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ, όμως για σήμερα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι φίλοι της ομάδας», ανέφερε τότε στην ανάρτησή της η ΑΕΚ.

Δείτε τη σημερινή ανάρτηση της ΑΕΚ για τις φανέλες του Θωμά Μαύρου:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X