ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν οι 2.000 συλλεκτικές φανέλες του Θωμά Μαύρου μέσα σε μιάμιση ώρα! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν οι 2.000 συλλεκτικές φανέλες του Θωμά Μαύρου μέσα σε μιάμιση ώρα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο και όμως αληθινό, εξαντλήθηκαν οι 2.000 συλλεκτικές φανέλες του Θωμά Μαύρου μέσα σε μιάμιση ώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να ήταν και άλλες. Ανάρπαστες έγιναν την Κυριακή οι 2.000 συλλεκτικές φανέλες του Θωμά Μαύρου που είχαν τεθεί προς διάθεση από την ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ.

«Πρέπει να σημειωθεί πως οι 2.000 φανέλες που είχαν τεθεί προς διάθεση σήμερα έχουν ήδη εξαντληθεί, μέσα σε μιάμιση ώρα από την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της για τις συλλεκτικές φανέλες του Θωμά Μαύρου η ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της ΑΕΚ:

H ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ στην σημερινή εκδήλωση για τις δύο συλλεκτικές φανέλες του μεγάλου Θωμά Μαύρου, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ακόμη και την πιο ακραία αισιόδοξη. Είναι πραγματικά πέρα από την δυνατότητα κάθε περιγραφής αυτό που έχει γίνει σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια για τον Θ(ε)ωμά! Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί στην καρδιά και την ψυχή του κόσμου μας με τον Θωμά Μαύρο και γι΄αυτό και σήμερα, σχεδόν 37 χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, γράφτηκε ξανά ιστορία.

Σας ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό, ο Θωμάς Μαύρος σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη σας.
Πρέπει να σημειωθεί πως οι 2.000 φανέλες που είχαν τεθεί προς διάθεση σήμερα έχουν ήδη εξαντληθεί, μέσα σε μιάμιση ώρα από την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης!

Πολύ δύσκολα θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο με οποιαδήποτε μεταγραφή θα έκανε η ομάδα, ακόμη και στην εποχή μας. Ακόμη και την πιο δυνατή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Οι φανέλες πολύ σύντομα θα είναι ξανά στην διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ, όμως για σήμερα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι φίλοι της ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X