Αύριο στο δικαστήριο ο Άλβες, θα ανακοινωθεί η ποινή του σύμφωνα με ΜΜΕ

Αύριο στο δικαστήριο ο Άλβες, θα ανακοινωθεί η ποινή του σύμφωνα με ΜΜΕ
Photo Credits: INTIME

Αύριο (22/2) το πρωί-σύμφωνα με το COPE-αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου, για την κατηγορία του βιασμού σε βάρος του Ντάνι Άλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο (22/2) το πρωί-σύμφωνα με το COPE-αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου, για την κατηγορία του βιασμού σε βάρος του Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας στο μπάνιο ενός ισπανικού νυχτερινού κέντρου, κλήθηκε να εμφανιστεί αύριο (22/2) στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, πληροφορία που επιβεβαίωσαν η εφημερίδα La Vanguardia και το portal Infobae, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας O Globo.
Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη της διαδικασίας κλήθηκαν να παραστούν στη συνεδρίαση. Ο παίκτης αναμένει την ποινή για την υπόθεση από τις αρχές του μήνα, όταν ολοκληρώθηκε η δίκη.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η προσδοκία είναι ότι το δικαστήριο, υπό την προεδρία της δικαστή Ισαμπέλ Ντελγκάδο, θα αξιολογήσει την κατάσταση στη φυλακή του Ντάνι Άλβες και θα αποφασίσει εάν θα τον κρατήσει στη φυλακή. Ωστόσο, φαίνεται ότι το δικαστήριο θα προχωρήσει και στην ανακοίνωση της απόφασής της ποινής του.

Ένας συγκρατούμενος του παίκτη αποκάλυψε ότι ο παίκτης περνά το χρόνο του στη φυλακή κάνοντας εργασίες καθαρισμού και συντήρησης, ενώ κρατούμενος που μοιραζόταν μαζί του το κελί, πριν πάει μόνος του σε κελί ο διάσημος Βραζιλιάνος, φέρεται να είπε, σύμφωνα με την ισπανική τηλεόραση, ότι ο παίκτης θα καταφύγει στη Βραζιλία εάν του δοθεί προσωρινή αποφυλάκιση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X