Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανυσηχία για τον τραυματισμό του Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανυσηχία για τον τραυματισμό του Γκριεζμάν
Photo Credits: INTIME

Στο παιχνίδι απέναντι στην Ιντερ που τελείωσε με ήττα για την ομάδα του, ο Γκριεζμάν φαίνεται πως τραυματίστηκε στον αστράγαλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Aντουάν Γκριεζμάν αποκόμισε έναν τραυματισμό στο χθεσινό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Ιντερ για την φάση των «16» του UEFA Champions League.

«Ο Γκριεζμάν τραυματίστηκε στον αστράγαλό του και ελπίζουμε ότι θα είναι απλώς ένα διάστρεμμα», είπε ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους.

Οι τραυματισμοί της Ατλέτικο συσσωρεύονται ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Copa del Rey την επόμενη εβδομάδα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο αμυντικός Χοσέ Μαρία Χιμένεθ τραυματίστηκε επίσης ένα λεπτό μετά την έναρξη του ημιχρόνου την Τρίτη, ενώ εκτός βρίσκονται επίσης ο μέσος Τομά Λεμάρ και ο εξτρέμ Μάρκος Πάουλο.

Ο Σιμεόνε είπε επίσης ότι ήταν αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League όταν θα φιλοξενήσει τους πρωτοπόρους της Serie A στον δεύτερο αγώνα στις 13 Μαρτίου.

«Πέρα από την ήττα, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε ο Αργεντινός προπονητής.

«Αφού παίξαμε εναντίον τους τώρα ξέρουμε πώς παίζουν. Τώρα ελπίζουμε ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε σε άριστη κατάσταση και θα αγωνιστούμε με τον τρόπο που απαιτεί αυτό το τουρνουά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X