Ρεάλ Μαδρίτης: Στην τελική ευθεία η «βόμβα» Εμπαπέ!

Ανάβει... φωτιές Γάλλος δημοσιογράφος: «Η Λίβερπουλ αρέσει στον Εμπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η μετακίνηση του Κίλιαν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τελική ευθεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως η μεγάλη υπόθεση του Κίλιαν Μπαπέ φτάνει στο φινάλε της. Αν και το συγκεκριμένο θέμα έχει προσφέρει αμέτρητες ανατροπές, αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως η… σαπουνόπερα θα λάβει τέλος και ο Γάλλος σούπερ σταρ θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Σύμφωνα με νέα ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στο οριστικό deal. Για την ακρίβεια, Μπαπέ και Ρεάλ τα έχουν βρει στα πιο σημαντικά σημεία και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για να υπογράψουν τη μεγάλη συμφωνία.

Οι λόγοι που δεν έχει υπογράψει ακόμα

Παρότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το deal, φαίνεται πως αυτή τη φορά η συμφωνία ανάμεσα στη Βασίλισσα και τον Γάλλο σούπερ σταρ δεν θα «σπάσει». Υπάρχουν ωστόσο δύο λόγοι που ακόμα δεν έχουν επιτρέψει στις δύο πλευρές να βάλουν το τυπικό φινάλε.

Οι Ισπανοί γράφουν για προφορική συμφωνία, τονίζοντας ωστόσο επίσης ότι ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Και οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος και ο σοβαρότερος έχει να κάνει με τα δικαιώματα εικόνας του Γάλλου σούπερ σταρ.

Μέχρι στιγμής υπάρχει διαφωνία σε αυτόν τομέα καθώς και οι μεν και οι δε θέλουν το μεγαλύτερο ποσοστό. Ο Μπαπέ γνωρίζει ότι τα δικαιώματα εικόνας του μπορούν να του αποφέρουν ακόμα περισσότερα χρήματα με μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Μαδρίτη.

Ένας από τους λόγους που η Ρεάλ ποντάρει πολλά στον Γάλλο είναι αυτός καθώς στη Βασίλισσα πιστεύουν ότι τα έσοδα θα αυξηθούν σημαντικά με την απόκτηση του Μπαπέ.

Ο άλλος λόγος έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο 25χρονος σούπερ σταρ θέλει να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχοντας δώσει τον λόγο του και στον Εμανουέλ Μακρόν. Η Παρί του είχε δώσει το «πράσινο» φως ωστόσο από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσει στο Παρίσι θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Ρεάλ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X