Νέα πρόκληση Παναθηναϊκού κατά ΑΕΚ με αφορμή την τιμωρία του Καρλίτος το Σάββατο! (ΦΩΤΟ)

Νέα πρόκληση Παναθηναϊκού κατά ΑΕΚ με αφορμή την τιμωρία του Καρλίτος το Σάββατο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προκαλεί και να «στοχοποιεί» την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά λόγω της τιμωρίας του Καρλίτος το Σάββατο με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προκλήσεις εις βάρος και κατά της ΑΕΚ.

Αυτή τη φορά αφορμή για τον Παναθηναϊκό να προκαλέσει και να επιτεθεί τρόπο τινά στην ΑΕΚ ήταν η απουσία του Καρλίτος στη σαββατιάτικη (24/2) αναμέτρηση της Λαμίας με την Ένωση λόγω τιμωρίας. Ο 33χρονος Ισπανός συμπλήρωσε κάρτες και ο Λεωνίδας Βόκολος τον δήλωσε σ’ αυτό το ματς για να τον έχει στα επόμενα με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν άρεσε στον Παναθηναϊκό που σε story στο προφίλ του στα social media δημοσίευσε την είδηση της απουσίας του Καρλίτος από το sport-fm.gr και έβαλε μία φατσούλα απορίας.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός βλέπει… εφιάλτες με την ΑΕΚ και φτιάχνει δικά του φαντάσματα για να δικαιολογηθεί πρώτα απ’ όλα στον κόσμο του για την πρόσφατη γκέλα με τη Λαμία. Μία Λαμία που έπαιζε για περισσότερα από 70 λεπτά με 10 παίκτες και όμως ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζο δεν κατάφερε να την νικήσει μένοντας στο 2-2.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X