Δύο σέρβικες ομάδες απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω κακής διαιτησίας

Δύο σέρβικες ομάδες απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω κακής διαιτησίας
Photo Credits: INTIME

Φωτιά άναψε στο σέρβικο πρωτάθλημα μετά την απειλή της Ράντνικ και της Ραντνίτσκι Νις λόγω της κακής διαιτησίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ομάδες στο Σέρβικο πρωτάθλημα δήλωσαν πως σκέφτονται να αποχωρήσουν, λόγω της κακής διαιτησίας.

Πρόκειται για της Ράντνικ (16η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, τελευταία) και Ραντνίτσκι Νις (14η) που εξέδωσαν ανακοινώσεις κατά της ομοσπονδίας και του αρχιδιαιτητή Ντέγιαν Σάντρατς, λέγοντας ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Για τον συγκεκριμένο αρχιδιαιτητή υπήρχαν διαμαρτυρίες από τη Νόβι Πάζαρ και τον Ερυθρό Αστέρα, όμως την προηγούμενη αγωνιστή ήταν η σειρά της Ράντνικ και της Ραντνίσκι Νις να διαμαρτυρηθούν.

Η Ράντνικ κατηγορεί τον Σάντρατς ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ (15η θέση στο πρωτάθλημα) και τον καλεί να παραιτηθεί. “Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντέγιαν Σάντρατς είναι επίσης εκτελεστικό στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ. Είναι η τελευταία έκκληση μας προτού αποχωρήσουμε από την λίγκα. Θα πρέπει να σταματήσει να διακωμωδεί την ομάδα μας”, είναι ένα μικρό απόσπασμα της ανακοίνωσής της.

Η Ραντσίνκι Νις σε πιο… ήπιο τόνο επισημαίνει: “Αν η Ραντσίνσκι ενοχλεί, θα θέλαμε να ενημερωθούμε, ώστε να αποχωρήσουμε από μόνοι μας από το πρωτάθλημα”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X