Προκριματικά Eurobasket: Χωρίς Βέσελι η Τσεχία κόντρα στην Ελλάδα

Προκριματικά Eurobasket: Χωρίς Βέσελι η Τσεχία κόντρα στην Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιαν Βέσελι δεν θα ενισχύσει τελικά την προσπάθεια της Εθνικής Τσεχίας στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 κόντρα στην Ελλάδα (23/2, 21:00) και τη Μεγάλη Βρετανία (26/2).

“Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω στην αρχή των προκριματικών, αλλά έχω ταλαιπωρηθεί από κούραση και μικροτραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε πρέπει να αναρρώσω κατά τη διάρκεια του παραθύρου για να προετοιμαστώ για την κορύφωση της σεζόν. Θα παρακολουθώ τους αγώνες και πιστεύω ότι τα αγόρια θα κάνουν ένα καλό βήμα προς τον κοινό μας στόχο, που είναι η πρόκριση στο EuroBasket του 2025”, ανέφερε ενδεικτικά ο ψηλός της Μπαρτσελόνα στο επίσημο site της τσεχικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Αντίθετα, ο συμπαίκτης του στους μπλαουγκράνα, Τόμας Σατοράνσκι, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά με την Τσεχία, όπως και οι Οντρέι Μπάλβιν, Βόιτεκ Χρούμπαν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X