Καραφέσκος και ΔΣ παλαιμάχων βράβευσε Αλμέιδα μέσα σε αποθέωση (VIDEO)

Καραφέσκος και ΔΣ παλαιμάχων βράβευσε Αλμέιδα μέσα σε αποθέωση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Βραβεύτηκε ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο εστιατόριο «Βυζαντινό» στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, διεξάγεται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Παλαιμάχων της Ένωσης!

Στην αίθουσα του εστιατορίου βρίσκονται πάνω από 300 άτομα, σε μια ατμόσφαιρα άκρως… κιτρινόμαυρη καθώς όλη η ΑΕΚ βρίσκεται εκεί!

Έτσι, εκεί το ΔΣ των Παλαιμάχων βράβευσε τον Ματίας Αλμέιδα με τον Καραφέσκο για την προσφορά του στην ομάδα, με τον Αργεντίνο τεχνικό να αναφέρει πως νιώθει τεράστια τιμή τόσο για τη βράβευση όσο και για το γεγονός πως βρίσκεται σε αυτή την εκδήλωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα:

«Είναι τεράστια τιμή να περνάω το βράδυ με όλους εσάς. Είμαι ενάμιση χρόνο σε αυτο το θαυμάσιο κλαμπ, που δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει θετικά.

Υπάρχει ένα τεράστιο μερις της ζωντανής ιστορίας της ΑΕΚ εδώ. Σας σέβομαι, σας θαμάζω και είμαι χαρούμενος που το κλαμπ σας τιμά. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που είμαι εδώ.

Εμβαθύνω με όσους συνεργάζομαι, στον καταπληκτικό πολιτισμό που έχετε οι Έλληνες. Κάποιες φορές νιώθω πως ζω στην Αργεντινή, μοιάζουμε σε πολλά πράγματα. Ευχαριστώ τον κ. Μελισσανίδη που είμαι εδώ, που μου επιτρέπει να δουλεύω, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι μέλος της οικογένειας του. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο της ΑΕΚ, μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να παίζουμε με πάθος και αγάπη. Να συνεχίσει η λέξη ένωση, να φτάσουμε όλους εσάς και αν μπορούμε να σας ξεπεράσουμε. Σας περιμένω σε μια προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές σας χρειάζονται και αν κάποια στιγμή σταματήσω θα ήθελα να πατήσω ξανά το γρασίδι. Μόνο ΑΕΚ»

Δείτε το βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X