Μελισσανίδης: «Χωρίς τον Ρίζο δεν θα είχαμε γήπεδο - Η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ!»

Μελισσανίδης: «Χωρίς τον Ρίζο δεν θα είχαμε γήπεδο - Η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ!»
Photo Credits: INTIME

Τη συμβολή του Σωτήρη Ρίζου εξήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη διεξάγεται η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ στο εστιατόριο «Βυζαντινό» στο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο διοικητικός ηγέτης, στην ομιλία του στην εκδήλωση, εξήρε τη συμβολή του Σωτήρη Ρίζου, προέδρου του ΣτΕ, για την ολοκλήρωση της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena», όταν προέκυπταν συνεχώς κωλύματα που εμπόδιζαν το μεγαλειώδες έργο.

Ο Μελισσανίδης για τον Ρίζο

Αναλυτικά δήλωσε:

«Χωρίς τον Σωτήρη Ρίζο, πρόεδρο του ΣτΕ, δεν θα είχαμε γήπεδο. Πιστέψτε με. Έκανε τα πάντα και μας δικαίωσε σε όσα τρελά μας ζητούσε το ΣτΕ. Τον ευχαριστούμε, η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ».

Η συμβολή του Ρίζου

Σε παλαιότερη αποκάλυψή του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αναφερθεί στην καταλυτική βοήθεια του Σωτήρη Ρίζου.

«Ήταν στοίχημα ζωής αυτό το γήπεδο για εμένα και νομίζω το πέτυχα. Και σαν χαρακτήρας είμαι έτσι, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου θα το παλέψω μέχρι τέλους. Φοβήθηκα μόνο τα δικαστήρια, το ΣΤΕ. Αλλά ευτυχώς και θα το πω, όταν ξεκίνησε αυτό το έργο χτυπάει έναν τηλέφωνο. Μου λέει κάποιος «ο κ.Μελισσανίδης;». Μου λέει Σωτήρης Ρίζος. Τι είσαι εσύ, του απαντώ. Μου λέει είμαι ο πρόεδρος του ΣτΕ και σκέφτομαι «πλάκα μας κάνει;». Απαντώ «έλα άσε την πλάκα» και επιμένει «όχι είμαι ο κύριος Ρίζος ο πρόεδρος του ΣτΕ να με πάρετε τηλέφωνο».

Μου δίνει το τηλέφωνο, τον παίρνω και πραγματικά ήταν ο πρόεδρος του ΣτΕ. «Ναι κύριε Ρίζο, τι θέλετε;» του λέω και μου απαντά: «Θέλω να έρθω να δω το χωράφι που θέλετε να κάνετε το γήπεδο. Μπορείτε να με πάτε;».

Πραγματικά ήρθε ο άνθρωπος εδώ. Περπάτησε όλον το χωράφι και κράταγε σημειώσεις. Είδε κάτι ψόφια σκυλιά και γατιά, μαραμένα δέντρα. Ήταν και τα σκουπίδια τότε Γυρίζει και μου λέει: «Εδώ σε δεν θέλουν κάποιοι να γίνει το γήπεδο;». Του λέω κύριε πρόεδρε αυτό είναι. «Προχώρα αγόρι μου» μου απαντά και μου έδωσε μια ώθηση. Πήρε προσωπικά πάνω του την υπόθεση και αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος δεν θα είχαμε φτιάξει γήπεδο. Η ΑΕΚ θα τον τιμήσει, θα του δώσουμε το χρυσό μετάλλιο, τον Δικέφαλο Αετό σε μια εκδήλωση που θα κάνουμε, γιατί μας κατάλαβε, μας βοήθησε και στην ουσία έκανε το σωστό για να αναδειχθεί η περιοχή. Είχαμε πέσει σε κάτι τρελούς που έλεγαν, ο Μελισσανίδης θέλει να πάρει το άλσος. Τι να το κάνω το άλσος; Ένα νεκροταφείο είχατε φτιάξει, στη Νέα Φιλαδέλφεια τα πάντα ήταν μαραμένα, όλα τα μαγαζιά. Τώρα όλα τα μαγαζιά είναι γεμάτα! Κάθε χρόνο η ΑΕΚ θα φέρνει 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες, θα έρχονται στην πόλη και θα αφήνουν χρήματα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X