Μάχη... χαρακωμάτων ανάμεσα σε Γκάρι Νέβιλ και Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την πρόσληψή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Μάχη... χαρακωμάτων ανάμεσα σε Γκάρι Νέβιλ και Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την πρόσληψή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Κράξιμο από Γκάρι Νέβιλ στη Νότιγχαμ για την πρόσληψη Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντίδραση του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ προκάλεσε η πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Κλάτενμπεργκ είναι και επίσημα υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Φόρεστ ως αναλυτής των των εις βάρος της αποφάσεων και το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Νέβιλ που ως γνωστόν είναι σχολιαστής στο Sky Sports.

Ο Νέβιλ εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της Φόρεστ, αλλά και του Κλάτενμπεργκ. «Σε προσλαμβάνουν για να πεις σε μια ομάδα τι λάθη κάνουν οι διαιτητές. Ένας κανονικός οπαδός θα μπορούσε να το πει αυτό. Είμαι απογοητευμένος με τη Νότιγχαμ Φόρεστ», είπε ο Νέβιλ

«”Κοίτα με, τι κρίμα”. Το καταλαβαίνω ότι κάποιες ομάδες νιώθουν αδικημένες, συμβαίνει αυτό, κι εγώ θα το μισούσα. Αλλά το να προσλαμβάνεις έναν πρώην διαιτητή για να σου πει γιατί σε αδικούν… Αυτό για μένα είναι τραβηγμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ.

Η τοποθέτηση αυτή του Γκάρι Νέβιλ προκάλεσε την αντίδραση του Κλάτενμπεργκ, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει.

«Είμαι απογοητευμένος που ο Γκάρι Νέβιλ για αυτό που είπε. Ο εργοδότης του, το Sky Sports, απασχολεί πρώην διαιτητές για να βοηθήσει τους οπαδούς και τους θεατές να κατανοήσουν τους νόμους του παιχνιδιού και η Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει ακριβώς το ίδιο», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X